EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 25 artikelen gevonden met het woord palladium.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord PALLADIUM

Geplaatst op: maandag 28 januari 2019

PALLADIUM prijzen kunnen nóg hoger

Nu de vraag naar platina afneemt, is het tijd voor het minder bekende broertje. De prijs van PALLADIUM is in 2018 gestegen met ruim 27 procent. Desondanks stellen analisten dat de prijzen nóg hoger kunnen.

[...]

Lees verder op aullure.com
Geplaatst op: zondag 13 januari 2019

PALLADIUM bereikt nieuw record van €37.000 per kilo

De prijs van PALLADIUM bereikte deze week een nieuw record van meer dan €37.000 per kilogram. Het edelmetaal is daarmee een stuk duurder geworden dan goud, dat op het moment van schrijven iets meer dan €36.000 kost. PALLADIUM is vorig jaar meer dan 22% in prijs gestegen en was daarmee het best presterende edelmetaal van 2018.

[...]

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: zaterdag 5 januari 2019

Wat kunnen we verwachten van edelmetalen in 2019?

Dit jaar zullen de prijzen van goud en zilver verder stijgen, terwijl de prijzen van platina en PALLADIUM waarschijnlijk onder druk blijven staan. Dat schrijft onderzoeksbureau Metals Focus in een nieuw rapport over edelmetalen. De analisten van Metals Focus verwachten dat goud dit jaar zal profiteren van een vlucht naar veilige havens.

[...]

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: zondag 9 december 2018

PALLADIUM haalt de prijs van goud in

Zorgen over tekorten op de fysieke markt blijft de prijs van PALLADIUM opstuwen. Zo sterk dat deze week de prijs van dit “witte” edelmetaal de prijs van goud ingehaald heeft. Waar goud deze week langzaam maar zeker de € 35.000 grens per kilo naderde piekte PALLADIUM meteen al hoger dan zijn “gele” variant. Voor het eerst in 16 jaar passeerde PALLADIUM de prijs van goud.

[...]

Lees verder op TOV Hazel
Geplaatst op: zondag 9 december 2018

PALLADIUM voor het eerst sinds 2002 duurder dan goud

Voor het eerst sinds 2002 is de prijs van PALLADIUM gestegen boven de goudprijs. Woensdag bereikte de PALLADIUMprijs een stand van 1251 dollar per troy ounce. De goudprijs noteert op het moment van schrijven een prijs van 1243 dollar per troy ounce.

[...]

Lees verder op Goudverzekerd
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs