EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
24
kliks
21
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 14 artikelen gevonden met het woord palladium.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord PALLADIUM

Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

Waarom is goud vrijgesteld van btw?

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom u geen btw betaalt over de aankoop van gouden munten of goudbaren, terwijl u wel belasting betaalt voor andere metalen als zilver, platina en PALLADIUM? Wat is de gedachte achter deze vrijstelling? En waarom geldt deze uitsluitend voor goud? In dit artikel geven we meer uitleg over het hoe en waarom van deze btw vrijstelling voor goud.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 13 februari 2017

Platinum- and PALLADIUM-producing Countries

Top 5 Platinum- and PALLADIUM-producing Countries in 2016

Top 5 Platinum- and PALLADIUM-producing Countries in 2016

Platinum-group metals (PGMs) include platinum, PALLADIUM, rhodium and other metals, and are prized for their durability, resistance to corrosion and excellent catalytic properties. These characteristics make PGMs useful in everything from jewelry to electronics.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 12 januari 2017

Dit is een zeer sterk koopsignaal voor edelmetalen

Wanneer we over edelmetalen lezen, denken we steeds aan goud en zilver. Maar er zijn nog 2 edelmetalen: PALLADIUM en platina. Beide metalen kennen een knallende start van 2017. Dit is dan ook een zeer sterk koopsignaal voor edelmetalen in het algemeen.

PALLADIUM is in de eerste 2 weken van het jaar de best presterende grondstof. In de eerste week alleen al steeg PALLADIUM 11%. En wie naar onderstaande grafiek kijkt, kan zien dat de grondstof in een gezonde opwaartse trend zit. We kunnen dus nog meer verwachten van PALLADIUM.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 mei 2016

GFMS verwacht tekort aan platina en PALLADIUM in 2016

Volgens Thomson Reuters GFMS moeten we dit jaar rekening houden met een tekort aan platina en PALLADIUM. Ook verwacht en analisten van dit onderzoeksbureau dat het langzame tempo van renteverhogingen door de Amerikaanse centrale bank een positieve impact zal hebben op de prijs van beide edelmetalen.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 22 december 2015

Gazprombank ziet een sterk 2016 voor PALLADIUM

Gazprombank ziet goede vooruitzichten voor nikkel en PALLADIUM in een recent rapport over Norilsk Nickel, de grondstofreus uit Rusland.

Gazprombank ziet goede vooruitzichten voor nikkel en PALLADIUM in een recent rapport over Norilsk Nickel, de grondstofreus uit Rusland.

Ondanks de sterke daling in de prijzen van nagenoeg alle grondstoffen, ziet Gazprombank de vraag naar nikkel in 2016 met 3,5% stijgen, terwijl de mijnbouwproductie met een groei van 1,7% achterblijft. Hoewel het metaal een klein tekort zal laten zien verwacht de bank geen significante stijging in de prijs van nikkel.

Gazprombank analyseert vervolgens het effect van het Volkswagen schandaal op de vraag naar platina, hoofdbestanddeel van katalysatoren voor dieselmotoren, en ziet een negatief effect van maximaal 37.000 oz platina. Dit is een te verwaarlozen hoeveelheid. Er zijn geen tekorten te verwachten in platina het komende jaar.

Lees verder op CD Fund.com
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs