EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 16 artikelen gevonden met het woord platina.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord PLATINA

Geplaatst op: vrijdag 13 september 2019

Edelmetalen die soms vergeten worden door beleggers

Het zijn palladium en PLATINA. Er is wel heel wat mee te verdienen. Net als met goud en zilver, die altijd al meer prominent waren. Alles hangt af wanneer en waar je ze koopt in de economische cyclus. Mike Maloney en Jeff Clark van goldsilver.com praten er uitgebreid en indringend over. Listen and learn:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 28 januari 2019

Palladium prijzen kunnen nóg hoger

Nu de vraag naar PLATINA afneemt, is het tijd voor het minder bekende broertje. De prijs van palladium is in 2018 gestegen met ruim 27 procent. Desondanks stellen analisten dat de prijzen nóg hoger kunnen.

[...]

Lees verder op aullure.com
Geplaatst op: zaterdag 5 januari 2019

Wat kunnen we verwachten van edelmetalen in 2019?

Dit jaar zullen de prijzen van goud en zilver verder stijgen, terwijl de prijzen van PLATINA en palladium waarschijnlijk onder druk blijven staan. Dat schrijft onderzoeksbureau Metals Focus in een nieuw rapport over edelmetalen. De analisten van Metals Focus verwachten dat goud dit jaar zal profiteren van een vlucht naar veilige havens.

[...]

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: woensdag 14 november 2018

Dit edelmetaal (niet goud of zilver) was nog nooit zo goedkoop als vandaag

Wanneer we het hebben over edelmetalen, denkt men steeds aan goud en zilver. Maar er zijn nog meer edelmetalen. Een daarvan was nog nooit zo goedkoop als vandaag. Er zijn nog maar weinig activa die vandaag goedkoop zijn vanuit historisch perspectief. En dat maakt PLATINA juist vandaag zo interessant.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 november 2017

Rusland en China gaan samenwerken in goudmijnsector

De goudmijnsector gaat naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe geldinjectie krijgen dankzij Rusland en China. Er wordt achter de schermen gewerkt aan een gezamenlijk mijnbouwfonds tussen het Russische Far East Development Fund en de China National Gold Group. De bedoeling is om nieuwe mijnen op te starten in Rusland, voornamelijk om goud te winnen maar eveneens anderen edelmetalen zoals zilver, PLATINA en koper.

Lees verder op Beurs.com
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs