Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1004 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 29 september 2017

Amerikaans economisch herstel gaat voorbij aan ‘forgotten people’

In de Verenigde Staten kan slechts een gedeelte van de bevolking profiteren van de economische heropleving. Regio’s die door de RECESSIE het zwaarst werden getroffen, zien ook het herstel grotendeels aan zich voorbijgaan.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 6 september 2017

Australië breekt record: 104 kwartalen zonder RECESSIE

De Australische economie heeft eind juni haar 26ste opeenvolgende jaar zonder RECESSIE afgesloten. Het is nu al 104 kwartalen geleden dat de economie down under nog eens twee kwartalen na elkaar kromp. Dat is een nieuw record.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

Duidelijk herstel Russische economie

De Russische economie toont duidelijk herstel van de RECESSIE van de afgelopen jaren. De economie groeide in het tweede kwartaal met 2,5 procent op jaarbasis, de sterkste vooruitgang in meer dan drie jaar.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 17 juli 2017

‘Geen meer bureaucratisch, verwarrend en twistziek land dan VS’

“Het is bijna beschamend om als Amerikaan de wereld rond te moeten reizen en naar alle ‘stupid sh*t’ te moeten luisteren waarmee we in dit land geconfronteerd worden. Sinds de Grote RECESSIE, die nu 8 jaar oud is, zijn we jaarlijks 1,5 à 2% blijven groeien, ondanks de stupiditeit en de politieke stilstand en omdat de Amerikaanse bedrijfssector sterk en krachtig is. Wat ik bedoel is dat we veel verder zouden staan mochten we intelligente beslissingen genomen hebben en er geen [politieke] stilstand zou zijn.”

Dat heeft Jamie Dimon, de CEO van JPMorgan Chase, gezegd tijdens een telefonische conferentie met analisten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 10 juni 2017

Australië evenaart economisch groeirecord Nederland

Australië heeft met zijn 103e kwartaal op rij zonder RECESSIE een economisch record geëvenaard. Dat record was in handen van Nederland, dat tot het uitbreken van de wereldwijde financiële en bankencrisis ook 103 kwartalen op rij groei kende.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$