EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Duitsland ontsnapt net aan een RECESSIE in vierde kwartaal

De Duitse economie is in het vierde kwartaal van 2018 met 0 procent groei gelijk gebleven. Daarmee ontsprong Duitsland net een RECESSIE, waarbij er sprake is van krimp. De verwachting was een groei van 0,1 procent.

Nu er meer details bekend zijn over het vierde kwartaal, blijkt ook de groei over heel 2018 minder te zijn. Volgens nieuwe ramingen van het Duitse federale statistiekbureau komt die op 1,4 procent uit, terwijl eerder 1,5 procent groei werd vermeld.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Nobelprijswinnaar: Goede kans dat wereldeconomie in RECESSIE belandt

Econoom Paul Krugman, winnaar van de Nobelprijs voor de Economie in 2008, denkt dat er een goede kans is dat de wereldeconomie eind dit jaar of volgend jaar in een RECESSIE belandt. Een reeks aan problemen speelt economieën wereldwijd tegen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2019

Italiaanse economie zakt dieper en dieper weg

Vorige week werd bekend gemaakt dat de Italiaanse economie officieel in een RECESSIE is beland. Tijdens de laatste drie maanden van het jaar werd het Italiaanse bruto binnenlands product namelijk voor het tweede kwartaal op rij geconfronteerd met een krimp. En de vraag is of de economische situatie de komende tijd gaat verbeteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2019

‘Er komt geen RECESSIE in de Europese Unie’ (maar...?)

We mogen op onze beide oren slapen als Europeanen. (Hoe je dàt precies doet moet iemand ons nog eens uitleggen trouwens.) Zowel een lid van de Raad van bestuur van de ECB als de president van De Nederlandsche Bank verzekeren ons dat. Respectievelijk zijn dat Ewald Nowotny, tevens centraal bankier van Oostenrijk, en Klaas Knot. Die ook nog bestuurslid is van de BIS, de centrale bank der centrale banken. Welingelichte lieden toch, zou je zeggen. Maar Heren, waarom kopen zoveel centrale banken dan de grootste hoeveelheid goud sinds 1967?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 4 februari 2019

ECB-bestuurder: Geen RECESSIE voor Europese economie

Volgens ECB-bestuurder Ewald Nowotny staat de economie van de eurozone niet op het punt in een RECESSIE te belanden. Hij erkent de tegenvallende macrocijfers uit bijvoorbeeld Duitsland, maar verwacht dat "we deze negatieve invloeden zullen overwinnen".

Er is geen vooruitzicht van een RECESSIE, aldus Nowotny, die president is voor de centrale bank van Oostenrijk, maandag aan de zijlijn van een conferentie.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs