Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1001 artikelen gevonden. Artikel 521 tot 525
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 22 november 2012

'RECESSIE eurozone houdt aan'

De economische vooruitzichten voor de eurozone blijven voorlopig somber. 

Zowel in de industrie als in de dienstensector houdt de krimp aan, waardoor de eurolanden waarschijnlijk het slechtste kwartaal doormaken sinds de RECESSIE van 2009.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 20 november 2012

'Bedrijfsinvesteringen in VS vallen stil'

Amerikaanse bedrijven hebben de afgelopen maanden in hoog tempo hun investeringsplannen teruggeschroefd. De mogelijke economische gevolgen van de begrotingsruzies in de Amerikaanse politiek zorgen voor de grootste voorzichtigheid in het bedrijfsleven sinds de RECESSIE van 2009, zo meldt The Wall Street Journal.

Bron: trouw.nl
Geplaatst: maandag 19 november 2012

Nakende driedubbele dip schreeuwt om meer Europa

Een 'triple dip': het klinkt lekker, maar het is niet fijn. En Nederland zit er bijna in. In het derde kwartaal is de economie gekrompen, meldde het CBS deze week. Nog een kwartaal van krimp en de derde RECESSIE in vier jaar tijd is een feit.

Dat valt tegen, er was gehoopt op betere cijfers. Maar echt verrassend is het niet. De Nederlandse economie kent twee, met elkaar samenhangende, manco's: de vastgelopen huizenmarkt en het consumentenwantrouwen. Burgers geven al lange tijd minder uit, en de relatief hoge hypotheekschuld hangt zwaar om de nek.

Bron: nieuwsuur.nl
Geplaatst: vrijdag 16 november 2012

Economie krimpt fors, politiek zegt

De nieuwe cijfers over de economie zijn veel slechter dan verwacht. Is het de voorbode van een nieuwe RECESSIE? Fnv-voorzitter Ton Heerts reageert op minister Henk Kamp.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 15 november 2012

Zwakke economie weegt op beurzen

De Europese beurzen gingen donderdag omlaag nadat bleek dat de eurozone weer in een RECESSIE is beland. Daarnaast zorgden een somber bericht over de Amerikaanse arbeidsmarkt, de oplopende spanning in het Midden-Oosten en de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten voor een cocktail van slecht nieuws.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$