Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1003 artikelen gevonden. Artikel 626 tot 630
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 27 juli 2012

'Succes Spanje hangt af van Europa'

De RECESSIE in Spanje zal dieper zijn dan wordt gevreesd. Bovendien hangt het succes van de maatregelen die Spanje neemt om de crisis te bestrijden grotendeels af van de stappen die op Europees niveau worden genomen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 24 juli 2012

"20 procent leegstand op de Spaanse vastgoedmarkt"

Het einde van de Spaanse crisis lijkt nog mijlenver verwijderd. Aan de basis van de economische RECESSIE ligt de implosie van de Spaanse vastgoedmarkt en de situatie is nog steeds rampzalig.

Richard Quest van CNN rapporteert vanuit Pioz, Spanje, een leegstand van 20 procent op de huizenmarkt. En het ziet er niet meteen naar uit dat dit snel gaat veranderen.

Sommige gebieden in Spanje herbergen spooksteden waar mismanagement van kapitaal aan de orde van de dag is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 24 juli 2012

Amerika staat voor een nieuwe RECESSIE

Er is al herhaaldelijk geschreven dat Amerika voor een nieuwe RECESSIE staat. Maar de economie bleef verbazen en groeide aan een rustig tempo. Onderstaande lijst van indicatoren wijzen er echter op dat het vermijden van een nieuwe RECESSIE een huzarenstuk zou zijn.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 20 juli 2012

Spanje keurt bezuinigingsplan goed, na stijging financieringskosten

Spaanse beleidsmakers hebben donderdag een zwaar bezuinigingspakket goedgekeurd, nadat de financieringskosten van het perifere land een nieuw recordniveau naderden tijdens een veiling in de ochtend, en de begrotingsminister waarschuwde dat de regering geen geld meer heeft om overheidsdiensten te financieren.

Premier Mariano Rajoy stelde de steun van de parlementsleden van zijn conservatieve Partido Popular partij veilig voor een impopulair pakket aan bezuinigingen en belastingverhogingen, waarna de partij een golf van protest over zich heen kreeg van het RECESSIE-vermoeide Spaanse publiek. Vakbonden organiseerden op donderdagavond in Madrid en overige steden demonstraties tegen de bezuinigingen, die de economie in een diepere RECESSIE kunnen drukken en het werkloosheidspercentage kunnen verhogen, dat nu al op een recordniveau van 25% uitkomt.

Bron: gangvanzaken.nl
Geplaatst: dinsdag 17 juli 2012

Stockman: "We steven af op een RECESSIE"

Bank of England gaat 50 miljard in de economie pompen

David Stockman, de directeur van het ‘Office of Management and Budget’ in de regering van Ronald Reagan en medeoprichter van de Blackstone Groep (een inversteringsbedrijf uit New York) geeft aan bij Bloomberg TV dat hij voorlopig niet gelooft in een economisch herstel. De onzekerheid zal blijven toenemen waardoor we opnieuw in een RECESSIE terecht zouden kunnen komen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$