Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

997 artikelen gevonden. Artikel 646 tot 650
Bron: altijdnieuws.nl
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

Ruim 100.000 werklozen extra per kwartaal in 2012

Meer dan 100.000 werkenden per kwartaal raken naar verwachting dit jaar hun baan kwijt. Dat zijn er meer dan net na de vorige RECESSIE in 2009. Volgens het ING Economisch Bureau stijgt de werkloosheid eind dit jaar tot het hoogste punt in ruim 15 jaar.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 19 juni 2012

S&P's: Grimmig vooruitzicht voor Europese bedrijven bij langdurige RECESSIE

Het toekennen van een default rating aan Europese bedrijven die nu al een junk-kredietstatus hebben, kan meer dan verdubbelen wanneer de RECESSIE zwaarder en langer zal zijn dan nu verwacht, waarschuwt Standard & Poor's Ratings Services dinsdag in een rapport.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 18 juni 2012

Olieprijs sluit lager door zorgen over Spanje

De olieprijs is maandag lager gesloten door zorgen over de stijgende yields op Spaanse obligaties, waardoor de hoop op meer vraag naar olie afnam en de zorgen over de potentiele invloed op de wereldwijde economie toenamen.

"Het over het algemeen negatieve economische sentiment in de markten heeft zichzelf versterkt", zegt gene McGillian, een handelaar bij Tradition Energy. "We beginnen iets van onze zorgen te zien dat we mogelijk een Europese RECESSIE tegemoet gaan."

[...]

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 18 juni 2012

G20-top in het teken van Europa

De Europese schuldencrisis staat maandag en dinsdag centraal bij de G20-top in het Mexicaanse Los Cabos. Een verdere escalatie van de Europese problemen dreigt ook landen buiten de eurozone in een RECESSIE te storten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 14 juni 2012

Italiƫ onthult vrijdag groeiplan

De Italiaanse overheid maakt vrijdag bekend op welke manier het de groei van de derde economie van de eurozone denkt aan te jagen. Het land bevindt zich al een jaar in RECESSIE.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$