Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1005 artikelen gevonden. Artikel 656 tot 660
Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 18 juni 2012

Olieprijs sluit lager door zorgen over Spanje

De olieprijs is maandag lager gesloten door zorgen over de stijgende yields op Spaanse obligaties, waardoor de hoop op meer vraag naar olie afnam en de zorgen over de potentiele invloed op de wereldwijde economie toenamen.

"Het over het algemeen negatieve economische sentiment in de markten heeft zichzelf versterkt", zegt gene McGillian, een handelaar bij Tradition Energy. "We beginnen iets van onze zorgen te zien dat we mogelijk een Europese RECESSIE tegemoet gaan."

[...]

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 18 juni 2012

G20-top in het teken van Europa

De Europese schuldencrisis staat maandag en dinsdag centraal bij de G20-top in het Mexicaanse Los Cabos. Een verdere escalatie van de Europese problemen dreigt ook landen buiten de eurozone in een RECESSIE te storten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 14 juni 2012

Italiƫ onthult vrijdag groeiplan

De Italiaanse overheid maakt vrijdag bekend op welke manier het de groei van de derde economie van de eurozone denkt aan te jagen. Het land bevindt zich al een jaar in RECESSIE.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 juni 2012

Eurozone hapt naar adem

De activiteitsgraad binnen de eurozone neemt een desastreuze wending. Zowel de industriƫle productie als het aankoopgedrag van de inkoopmanagers in de industrie zakken steeds dieper weg.

Het vertrouwen in een goede afloop voor de Euro zone verdwijnt als sneeuw voor de zon. Het is vijf voor twaalf voor Europa en de euro. Er moet nu ingrijpende actie komen of we storten opnieuw in een diepe economische RECESSIE.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 13 juni 2012

Economie Italie in KW1 meest gekrompen van alle G-20 landen

De Italiaanse economie is in het eerste kwartaal van 2012 het meest gekrompen van alle landen binnen de Groep van 20 grootste economieen ter wereld, blijkt uit woensdag gepubliceerde data van de Organisatie voor economische samenwerking en ontwikkeling (Oeso).

Het bruto binnenlands product (BBP) in Italie kromp in de vorige verslagperiode met 0,8%, nadat de economie in het vierde kwartaal al met 0,7% slonk. Economen verwachten dat het land ook in het huidige kwartaal in een RECESSIE blijft.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$