Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

997 artikelen gevonden. Artikel 791 tot 795
Bron: rt[z]
Geplaatst: dinsdag 24 januari 2012

IMF: schuldencrisis zorgt voor RECESSIE

De schuldencrisis schaadt de groei van de internationale economie en drukt de eurozone dit jaar in een RECESSIE. Dat stelt het IMF.

[...]

Bron: rt[z]
Geplaatst: maandag 23 januari 2012

Spaanse economie weer in RECESSIE

De Spaanse economie valt dit jaar naar verwachting terug in een RECESSIE, met een krimp over het hele jaar van 1,5 procent. Vorig jaar groeide de economie nog met 0,7 procent, meldde de centrale bank van Spanje maandag.

[...]

Bron: Realiteits Blog
Geplaatst: zaterdag 21 januari 2012

VS goochelt met cijfers en zit al jaren in diepe RECESSIE

Terwijl de Europese kredietcrisis in werkelijkheid erger en erger wordt, krijgen we positieve berichten over ons heen die ons hoop geven. De economie in Amerika zou weer aantrekken, en zou daarmee Europa mee kunnen trekken. Ook lopen de obligatieveilingen ineens onverwacht goed, ondanks de recente afwaarderingen van kredietwaardigheid. In deze blogpost poog ik uit te leggen waarom deze hoop vals en onterecht is.

[...]

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: donderdag 19 januari 2012

Wereldbank: Europese RECESSIE in 2012

De Wereldbank heeft de verwachtingen voor de wereldwijde economische groei naar beneden bijgesteld. De verlaging van de ‘global growth outlook’  komt op een moment dat er een RECESSIE op de loer ligt in Europa. Nederland verkeert momenteel al in een RECESSIE. Theoretisch gezien houdt dit in dat de economische groei twee kwartalen achter elkaar negatief is geweest.

[...]

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 18 januari 2012

Duitsland behoudt AAA-rating zelfs bij RECESSIE

Zelfs als de Duitse economie dit jaar in RECESSIE zou treden, zal niet aan de AAA-rating van het land geraakt worden. Dat zegt Moritz Krämer, bij kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) verantwoordelijk voor Europa, in een interview met de Duitse krant Bild. "We geloven dat Duitsland zich in een relatief sterke positie bevindt en dat het een eventuele RECESSIE kan verdragen zonder ratingverlaging", aldus Krämer.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$