EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 791 tot 795 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2012

Miljoenenverlies dreigt voor provincie op huizenmarkt

DEN BOSCH - De provincie dreigt een verlies van 23 miljoen euro op te lopen door een erfenis uit de vorige RECESSIE in 2009. Toen zegde de provincie toe huizen van nieuwkomers op de huizenmarkt op te kopen, zodra ze langer dan twee jaar te koop stonden.

Lees verder op omroepbrabant.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 februari 2012

Redding Grieken weer bedrog; Leiders weten nu al dat er EUR 50 tot EUR 100 miljard extra nodig is

Waarom wordt ons niet verteld dat gisteren al bekend was dat Griekenland nog minstens € 50 tot € 100 miljard extra nodig zal hebben?

Waarom wordt ons niet verteld dat gisteren al bekend was dat Griekenland nog minstens € 50 tot € 100 miljard extra nodig zal hebben?

Bij de zoveelste 'redding' van Griekenland hebben de ministers van Financiën van de eurozone zich gisteren opnieuw schuldig gemaakt aan puur volksbedrog, ook al hield de Nederlandse minister De Jager alvast een slag om de arm. En waarom? Omdat de ministers gisteren al wisten dat het tweede, € 130 miljard hoge hulppakket aan de Grieken bij lange na niet toereikend is en er minstens € 50 tot € 100 miljard extra nodig is (1). Maar dat rapport wordt omdat het politiek nog te gevoelig ligt voorlopig onder tafel gehouden - tot de eurozone over een poosje wéér een spoedvergadering moet beleggen en Nederland opnieuw met miljarden over de brug zal moeten komen.

De 10 pagina's lange analyse die gisterenavond de basis vormde van de onderhandelingen ging er zelfs in het meest optimistische scenario vanuit dat de Grieken een ernstige RECESSIE niet meer kunnen vermijden en niet in staat zullen zijn om uit het schuldendal te klimmen, ook niet met het € 130 miljard grote tweede hulppakket. Dit was de reden waarom Duitsland, Nederland en Finland gisteren extreem terughoudend waren, omdat ze beseften dat de Grieken straks wéér een gigantische hoeveelheid geld zullen vragen.

[...]

Lees verder op XanderNieuws.nl
Geplaatst op: maandag 20 februari 2012

Werkloosheid hoger dan tijdens vorige RECESSIE

De officiële Nederlandse werkloosheid is in januari met 0,2% gestegen tot 6% van de beroepsbevolking. Uit de cijfers van het CBS blijkt dat er nu 474.000 mensen werkloos zijn. Het aantal werklozen is daarmee groter dan de vorige piek in 2010, tijdens de vorige crisis. Momenteel bevindt Nederland zich ook in een RECESSIE omdat de economie in het vierde kwartaal van 2011 met 0,7% gekrompen is.

Lees verder op Goud.com
Geplaatst op: zondag 19 februari 2012

De grote manoeuvres van het bankwezen

Is het u opgevallen ? Sinds het begin van dit jaar, ondanks een waaier onheilspellende berichten en diagnoses, trekken de beurzen en de obligatiemarkten terug aan. Zelfs de euro betert. Alsof er geen RECESSIE op komst is. Alsof er geen massale afdankingen plaatsvinden. Alsof er geen stakingen voor de boeg staan. Alsof de schulden geen probleem meer zijn. Eigenaardig, neen ?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 16 februari 2012

Portugese werkloosheid stijgt naar 14 procent

De werkloosheid in Portugal is opgelopen van 12,4 procent in het derde kwartaal van 2011 tot 14 procent in de laatste 3 maanden van vorig jaar. Portugal zakte de afgelopen maanden dieper in een RECESSIE. Dat maakte het Portugese bureau voor de statistiek donderdag bekend.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs