EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 806 tot 810 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2012

IMF: schuldencrisis zorgt voor RECESSIE

De schuldencrisis schaadt de groei van de internationale economie en drukt de eurozone dit jaar in een RECESSIE. Dat stelt het IMF.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: maandag 23 januari 2012

Spaanse economie weer in RECESSIE

De Spaanse economie valt dit jaar naar verwachting terug in een RECESSIE, met een krimp over het hele jaar van 1,5 procent. Vorig jaar groeide de economie nog met 0,7 procent, meldde de centrale bank van Spanje maandag.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: zaterdag 21 januari 2012

VS goochelt met cijfers en zit al jaren in diepe RECESSIE

Terwijl de Europese kredietcrisis in werkelijkheid erger en erger wordt, krijgen we positieve berichten over ons heen die ons hoop geven. De economie in Amerika zou weer aantrekken, en zou daarmee Europa mee kunnen trekken. Ook lopen de obligatieveilingen ineens onverwacht goed, ondanks de recente afwaarderingen van kredietwaardigheid. In deze blogpost poog ik uit te leggen waarom deze hoop vals en onterecht is.

[...]

Lees verder op Realiteits Blog
Geplaatst op: donderdag 19 januari 2012

Wereldbank: Europese RECESSIE in 2012

De Wereldbank heeft de verwachtingen voor de wereldwijde economische groei naar beneden bijgesteld. De verlaging van de ‘global growth outlook’  komt op een moment dat er een RECESSIE op de loer ligt in Europa. Nederland verkeert momenteel al in een RECESSIE. Theoretisch gezien houdt dit in dat de economische groei twee kwartalen achter elkaar negatief is geweest.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: woensdag 18 januari 2012

Duitsland behoudt AAA-rating zelfs bij RECESSIE

Zelfs als de Duitse economie dit jaar in RECESSIE zou treden, zal niet aan de AAA-rating van het land geraakt worden. Dat zegt Moritz Krämer, bij kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) verantwoordelijk voor Europa, in een interview met de Duitse krant Bild. "We geloven dat Duitsland zich in een relatief sterke positie bevindt en dat het een eventuele RECESSIE kan verdragen zonder ratingverlaging", aldus Krämer.

[...]

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs