Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

997 artikelen gevonden. Artikel 846 tot 850
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 10 november 2011

RECESSIE dreigt in EU na stilvallen economische groei

Het voorzichtige economische herstel in Europa is tot stilstand gekomen. Tegen de achtergrond van de diepe schuldencrisis waarschuwt de Europese Commissie in nieuwe economische prognoses voor het risico op een nieuwe RECESSIE. De Griekse staatsschuld zou volgend jaar zowaar oplopen tot een hallucinante 198 procent van het bbp.

Bron: rt[z]
Geplaatst: donderdag 10 november 2011

Sombere berichten tonen impact eurocrisis

De economische vooruitzichten verslechteren in rap tempo als gevolg van de eurocrisis. Europees Commissaris Olli Rehn van Economische Zaken waarschuwde donderdag dat een nieuwe RECESSIE dreigt als niet snel wordt ingegrepen.

Bron: rt[z]
Geplaatst: maandag 7 november 2011

Harde RECESSIE in eurozone

De eurozone komt in een harde RECESSIE. Daarbij dreigt een negatieve spiraal. Europa zal daarbij alleen staan. De rest van de wereld krijgt geen RECESSIE.

Bron: Slim Beleggen.net
Geplaatst: maandag 7 november 2011

ECRI: "En toch komt er een RECESSIE!"

Ondanks alle hoopvolle (markt)signalen, verwacht het economische onderzoeksinstituut ECRI toch nog steeds een RECESSIE in de VS.

U kan de woorden van ECRI’s Lakshman Achuthan maar beter in uw oren knopen, want zijn trackrecord is nagenoeg vlekkeloos!

[video]

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 3 november 2011

Draghi waarschuwt voor RECESSIE

De eurozone moet rekening houden met een ''milde RECESSIE'' aan het einde van het jaar.

Dat zei de nieuwe president van de Europese Centrale Bank (ECB), Mario Draghi, donderdag in een toelichting op de onverwachte renteverlaging die de ECB eerder op de dag doorvoerde.

Draghi en zijn collega's in het ECB-bestuur verrasten de markten door het belangrijkste rentetarief in de de eurozone met een kwart procentpunt te verlagen naar 1,25 procent. Draghi wees in zijn toelichting op de slechte vooruitzichten voor de Europese economie.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$