EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 861 tot 865 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: donderdag 1 december 2011

Economie eurozone krimp 0,8 procent

De economie van de eurozone zal volgend jaar met 0,8 procent krimpen. In Frankrijk en Duitsland wordt de RECESSIE scherp maar kortstondig, terwijl in de landen aan de periferie van de eurozone de teruggang veel dieper en langduriger zal zijn. De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs doet deze voorspellingen in een rapport dat donderdag werd gepubliceerd.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: maandag 28 november 2011

OESO: RECESSIE dreigt voor Europa en Amerika

De eurozone verkeert als gevolg van de schuldencrisis al in een milde RECESSIE en de Verenigde Staten lopen het risico besmet te raken door de Europese problemen.

De eurozone verkeert als gevolg van de schuldencrisis al in een milde RECESSIE en de Verenigde Staten lopen het risico besmet te raken door de Europese problemen.

De OESO stelde de groeiverwachtingen voor de economieën van onder meer de eurozone en de VS flink naar beneden bij. Ook de wereldeconomie en -handel groeien langzamer dan eerder verwacht.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: maandag 28 november 2011

Eurozone in 'lichte' RECESSIE

De zeventien landen van de eurozone zijn in een 'lichte' RECESSIE terechtgekomen. In 2012 zal de economische groei bijna stagneren als gevolg van de schuldencrisis, die bij een belangrijk negatief gebeuren vernietigende gevolgen kan hebben voor alle rijke landen, zo waarschuwt de OESO vandaag in zijn economische vooruitzichten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 27 november 2011

Willem Middelkoop: Als oplossing te lang duurt gaat er teveel kapot [video]

Vroeger was de financiële economie een afgeleide van de reële economie, maar tegenwoordig is het andersom. Als er iets fout gaat bij de banken, dan heeft dat enorme gevolgen. Als een oplossing niet snel genoeg komt, dan gaat er teveel kapot in de reële economie en dan kom je in een RECESSIE terecht. Dat zegt Willem Middelkoop op de Dag van de Belegger.

deel 1 van de video is hier te zien

deel 2 van de video is hier te zien

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2011

Zalm: politiek nu in een crisis

Gerrit Zalm is als CEO van ABN Amro uiterst negatief over de Europese politici: "Als ze eerder actie hadden ondernomen in Europa, hadden we een RECESSIE kunnen voorkomen."

Gerrit Zalm is als CEO van ABN Amro uiterst negatief over de Europese politici: "Als ze eerder actie hadden ondernomen in Europa, hadden we een RECESSIE kunnen voorkomen."

Zalm, verkozen tot Neerlands beste minister van Financien van de eeuw, stelde voor een zaal vol beleggers op de Dag van de Belegger: "De politiek is nu in een crisis, en de economische dymensie begint ook op gang te komen." "Wordt het een lichte RECESSIE die snel herstelt, of een zware RECESSIE?"

Lees verder op rt[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs