Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1001 artikelen gevonden. Artikel 866 tot 870
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2011

Bernanke belooft nieuwe hulpmaatregelen; gunt euro even respijt

Ben Bernanke, de voorzitter van de Amerikaanse Federal Reserve, heeft in een toespraak tegenover het Amerikaanse Congres gezegd dat de Fed klaarstaat om met nieuwe stimuleringsplannen de economische groei in de VS aan te wakkeren. Hij vroeg de Congresleden niet te hard te snijden in de kortetermijnbegroting omdat dit het kwetsbare herstel van de financiële crisis zou kunnen fnuiken en de economie opnieuw in een RECESSIE zou doen belanden.

Bron: rt[z]
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2011

Wall Street zet daling gestaag voort

In New York zijn de beurzen dinsdag opnieuw lager van start gegaan. De Amerikaanse beurzen volgden daarmee Europa, waar de voortslepende schuldencrisis voor RECESSIEvrees zorgde.

Bron: rt[z]
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2011

Pimco: RECESSIE in Europa

Pimco is somber over de economische vooruitzichten. De vermogensbeheerder houdt sterk rekening met een RECESSIE in Europa. Ook verwacht het dat de wereldwijde groei fors lager zal zijn dan eerder aangenomen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2011

RECESSIE in Europa

Europa moet rekening houden met een economische RECESSIE in de laatste maanden van dit jaar en het eerste kwartaal van volgend jaar.

Dat stelden economen van zowel Goldman Sachs als vermogensbeheerder Pimco dinsdag.

Beide instellingen waarschuwen voor de economische gevolgen van de aanhoudende schuldencrisis. Ze verwachten dat de Europese politici dit jaar geen oplossing voor de crisis weten te vinden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 3 oktober 2011

Q3 zonder QE3

Het derde kwartaal was voor de aandelenmarkten het eerste kwartaal zonder Quantitative Easing, en de resultaten liegen er niet om. Business Insider maakte een mooi overzicht. Samen met de uitbreidende Eurocrisis, de dreigende RECESSIE in Amerika en de vrees voor een harde landing van de Chinese economie, zal het gebrek aan een nieuw rondje Quantitative Easing niet vreemd zijn aan de kaakslag voor de beurzen in het derde kwartaal.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$