Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1003 artikelen gevonden. Artikel 866 tot 870
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 5 oktober 2011

Geen nieuwe RECESSIE in Spanje

De Spaanse minister van Financiën Elena Salgado ontkrachtte woensdag woorden van economen dat het land dit jaar in een nieuwe RECESSIE zal belanden.

''De overheid blijft bij de eerder gestelde verwachtingen. Wij voorzien een positieve economische groei in het derde en vierde kwartaal'', aldus Salgado.

Bron: rt[z]
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2011

Kempen pleit voor Amerikaanse aanpak Europese problemen

Om een RECESSIE, of erger, af te wenden, moet Europa snel met een creatieve aanpak naar Amerikaans voorbeeld komen, zegt Lars Dijkstra van zakenbank Kempen & Co dinsdag tijdens een persbijeenkomst.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2011

Bernanke belooft nieuwe hulpmaatregelen; gunt euro even respijt

Ben Bernanke, de voorzitter van de Amerikaanse Federal Reserve, heeft in een toespraak tegenover het Amerikaanse Congres gezegd dat de Fed klaarstaat om met nieuwe stimuleringsplannen de economische groei in de VS aan te wakkeren. Hij vroeg de Congresleden niet te hard te snijden in de kortetermijnbegroting omdat dit het kwetsbare herstel van de financiële crisis zou kunnen fnuiken en de economie opnieuw in een RECESSIE zou doen belanden.

Bron: rt[z]
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2011

Wall Street zet daling gestaag voort

In New York zijn de beurzen dinsdag opnieuw lager van start gegaan. De Amerikaanse beurzen volgden daarmee Europa, waar de voortslepende schuldencrisis voor RECESSIEvrees zorgde.

Bron: rt[z]
Geplaatst: dinsdag 4 oktober 2011

Pimco: RECESSIE in Europa

Pimco is somber over de economische vooruitzichten. De vermogensbeheerder houdt sterk rekening met een RECESSIE in Europa. Ook verwacht het dat de wereldwijde groei fors lager zal zijn dan eerder aangenomen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$