EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 891 tot 895 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: dinsdag 4 oktober 2011

Wall Street zet daling gestaag voort

In New York zijn de beurzen dinsdag opnieuw lager van start gegaan. De Amerikaanse beurzen volgden daarmee Europa, waar de voortslepende schuldencrisis voor RECESSIEvrees zorgde.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: dinsdag 4 oktober 2011

Pimco: RECESSIE in Europa

Pimco is somber over de economische vooruitzichten. De vermogensbeheerder houdt sterk rekening met een RECESSIE in Europa. Ook verwacht het dat de wereldwijde groei fors lager zal zijn dan eerder aangenomen.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: dinsdag 4 oktober 2011

RECESSIE in Europa

Europa moet rekening houden met een economische RECESSIE in de laatste maanden van dit jaar en het eerste kwartaal van volgend jaar.

Europa moet rekening houden met een economische RECESSIE in de laatste maanden van dit jaar en het eerste kwartaal van volgend jaar.

Dat stelden economen van zowel Goldman Sachs als vermogensbeheerder Pimco dinsdag.

Beide instellingen waarschuwen voor de economische gevolgen van de aanhoudende schuldencrisis. Ze verwachten dat de Europese politici dit jaar geen oplossing voor de crisis weten te vinden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 3 oktober 2011

Q3 zonder QE3

Het derde kwartaal was voor de aandelenmarkten het eerste kwartaal zonder Quantitative Easing, en de resultaten liegen er niet om. Business Insider maakte een mooi overzicht. Samen met de uitbreidende Eurocrisis, de dreigende RECESSIE in Amerika en de vrees voor een harde landing van de Chinese economie, zal het gebrek aan een nieuw rondje Quantitative Easing niet vreemd zijn aan de kaakslag voor de beurzen in het derde kwartaal.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 3 oktober 2011

Crisis? Straks breekt echt de pleuris uit

Het dreigt echt mis te gaan met de eurocrisis. Dan komt Nederland in een zware RECESSIE, en zijn de gevolgen ernstiger dan na 2008. Wat betekent dat voor uw baan, huis en portemonnee?

Het dreigt echt mis te gaan met de eurocrisis. Dan komt Nederland in een zware RECESSIE, en zijn de gevolgen ernstiger dan na 2008. Wat betekent dat voor uw baan, huis en portemonnee?

[...]

Weg overwaarde, half Nederland onder water

Denk maar niet dat de daling van de huizenprijzen in hetzelfde langzame tempo blijft verlopen. Als de beer los is, gaan we een echte crash meemaken zoals die in de VS al lang heeft plaatsgevonden. In scenario’s die het ministerie van Financiën onlangs heeft vrijgegeven, dalen de huizenprijzen bij een nieuwe financiële crisis wel met zo’n 20 procent – een enorm vermogensverlies. Dat heeft een vernietigende invloed op het consumentenvertrouwen, waardoor de huizenmarkt volledig tot stilstand komt en de bereidheid om geld uit te geven tot een nulpunt daalt. De bouw van nieuwe woningen valt ver terug, wat opnieuw voedsel geeft aan de economische krimp.

De crash betekent dat zeker de helft van de huishoudens straks een hypotheeklening heeft die groter is dan de waarde van de woning – dat is nu al eenderde door de grote hoeveelheid aflossingsvrije hypotheken die verkocht is. Deze groep staat zoals dat heet ‘onder water’ en kan niet zomaar verhuizen. Bij verkoop ontstaat immers een restschuld, waar ze nog jarenlang aan vastzitten. Dit is slecht voor de arbeidsmobiliteit.

Lees verder op de Pers.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs