EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 896 tot 900 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: maandag 3 oktober 2011

Q3 zonder QE3

Het derde kwartaal was voor de aandelenmarkten het eerste kwartaal zonder Quantitative Easing, en de resultaten liegen er niet om. Business Insider maakte een mooi overzicht. Samen met de uitbreidende Eurocrisis, de dreigende RECESSIE in Amerika en de vrees voor een harde landing van de Chinese economie, zal het gebrek aan een nieuw rondje Quantitative Easing niet vreemd zijn aan de kaakslag voor de beurzen in het derde kwartaal.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 3 oktober 2011

Crisis? Straks breekt echt de pleuris uit

Het dreigt echt mis te gaan met de eurocrisis. Dan komt Nederland in een zware RECESSIE, en zijn de gevolgen ernstiger dan na 2008. Wat betekent dat voor uw baan, huis en portemonnee?

Het dreigt echt mis te gaan met de eurocrisis. Dan komt Nederland in een zware RECESSIE, en zijn de gevolgen ernstiger dan na 2008. Wat betekent dat voor uw baan, huis en portemonnee?

[...]

Weg overwaarde, half Nederland onder water

Denk maar niet dat de daling van de huizenprijzen in hetzelfde langzame tempo blijft verlopen. Als de beer los is, gaan we een echte crash meemaken zoals die in de VS al lang heeft plaatsgevonden. In scenario’s die het ministerie van Financiën onlangs heeft vrijgegeven, dalen de huizenprijzen bij een nieuwe financiële crisis wel met zo’n 20 procent – een enorm vermogensverlies. Dat heeft een vernietigende invloed op het consumentenvertrouwen, waardoor de huizenmarkt volledig tot stilstand komt en de bereidheid om geld uit te geven tot een nulpunt daalt. De bouw van nieuwe woningen valt ver terug, wat opnieuw voedsel geeft aan de economische krimp.

De crash betekent dat zeker de helft van de huishoudens straks een hypotheeklening heeft die groter is dan de waarde van de woning – dat is nu al eenderde door de grote hoeveelheid aflossingsvrije hypotheken die verkocht is. Deze groep staat zoals dat heet ‘onder water’ en kan niet zomaar verhuizen. Bij verkoop ontstaat immers een restschuld, waar ze nog jarenlang aan vastzitten. Dit is slecht voor de arbeidsmobiliteit.

Lees verder op de Pers.nl
Geplaatst op: maandag 3 oktober 2011

Griekse RECESSIE dendert voort: veel meer werklozen en veel meer schuld

De Griekse economie krimpt volgend jaar naar verwachting verder, terwijl de werkloosheid en de staatsschuld blijven oplopen. Dat bleek maandag uit een eerste versie van de Griekse overheidsbegroting voor 2012.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: vrijdag 30 september 2011

Zorgen over RECESSIE drukken Wall Street

De beurzen in New York stonden vrijdag aan het einde van het derde kwartaal op verlies door zorgen over de afzwakkende economische groei. Veel beleggers vrezen dat er een nieuwe RECESSIE aankomt. Amerikaanse aandelen stevenen af op het slechtste kwartaal sinds 2008.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: donderdag 29 september 2011

IMF-top in teken van schuldencrisis

De Europese schuldencrisis en de vrees voor een nieuwe RECESSIE bepalen zaterdag de agenda van de jaarvergaderingen van het Internationaal Monetair Fonds (IMF).

De Europese schuldencrisis en de vrees voor een nieuwe RECESSIE bepalen zaterdag de agenda van de jaarvergaderingen van het Internationaal Monetair Fonds (IMF).

Het IMF liet deze week duidelijk weten dat de internationale economie opnieuw in een gevaarlijke situatie is gekomen. Volgens het fonds dreigt de schuldencrisis te ontaarden in een nieuwe financiële crisis, die zeker in Europa kan leiden tot een krimp van de economie.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs