EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 901 tot 905 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: donderdag 22 september 2011

Aandelen massaal gedumpt

Beleggers op de Europese beurzen deden donderdag massaal aandelen van de hand. Een sombere economische vooruitblik van de Amerikaanse centrale bank wakkerde in combinatie met tegenvallende macrocijfers uit China en Europa de vrees voor een RECESSIE weer aan.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: woensdag 21 september 2011

Roubini: 8 stappen om de Grote Depressie nog net te voorkomen

1. Als we landen als Griekenland dwingen hun financiën op orde te brengen leidt dat tot RECESSIE. Landen als Duitsland en Nederland moeten ter compensatie extra uitgeven en nog niet bezuinigingen.

1. Als we landen als Griekenland dwingen hun financiën op orde te brengen leidt dat tot RECESSIE. Landen als Duitsland en Nederland moeten ter compensatie extra uitgeven en nog niet bezuinigingen.

2. De centrale banken moeten zich absoluut niet druk maken om inflatie: dat is wel het kleinste probleem nu. Dus lage rente, veel extra geld.

Lees verder op Welingelichte Kringen
Geplaatst op: woensdag 21 september 2011

IMF opnieuw somberder over wereldeconomie

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) toonde zich in zijn halfjaarlijkse vooruitzichten somberder over de wereldeconomie. Vooral de Verenigde Staten en de eurozone zijn ziek, de groeivooruitzichten werden naar beneden bijgesteld. Wat betreft Griekenland, een van de zorgenkinderen in Europa, voorspelt het IMF een diepere RECESSIE, met een krimp van 5 procent dit jaar en 2 procent volgend jaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 20 september 2011

FT ontdekt geheim begrotingsgat: Engeland komt £ 12 miljard extra tekort

Engeland moet nog 12 miljard pond extra bezuinigen in 2012. De Financial Times heeft nagerekend hoe hoog het tekort feitelijk is en concludeert dat de regering - bewust of per ongeluk - het tekort veel te laag heeft voorgesteld.

Volgens de FT staat de Engelse economie er veel slechter voor dan de regering doet voorkomen en zal er krachtiger moeten worden bezuinigid en zal de RECESSIE daardoor dieper en langer zijn.

Lees verder op Welingelichte Kringen
Geplaatst op: maandag 19 september 2011

Index die 3 vorige RECESSIEs kon voorspellen, slaat opnieuw alarm

Hoe meer over een ‘RECESSIE’ geschreven wordt, hoe groter de kans dat er ook daadwerkelijk een RECESSIE zit aan te komen.

Hoe meer over een ‘RECESSIE’ geschreven wordt, hoe groter de kans dat er ook daadwerkelijk een RECESSIE zit aan te komen.

The Economist kon al drie keer een RECESSIE voorspellen (in 1990, 2001 en 1997), simpelweg door te meten hoeveel er over het ‘R-woord’ wordt geschreven.

Voor het eerst sinds 2009 stijgt de R-index weer.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs