Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1006 artikelen gevonden. Artikel 926 tot 930
Bron: Nu.nl
Geplaatst: vrijdag 19 augustus 2011

Grootste dagverlies AEX sinds maart 2009

De AEX is donderdag 4,5 procent lager geëindigd op 279,58 punten. Dat betekende het grootste dagverlies sinds maart 2009. De MidKap-index zakte 5,2 procent tot 453,89 punten.

In Parijs ging de CAC40-index 5,5 procent achteruit. De belangrijke beurzen van Londen en Frankfurt leverden respectievelijk 4,5 en 5,8 procent in.

De angst voor een nieuwe RECESSIE zette in combinatie met tegenvallende macrocijfers uit de VS het sentiment zwaar onder druk.

Bron: rt[z]
Geplaatst: donderdag 18 augustus 2011

RECESSIEvrees op Wall Street

De Amerikaanse aandelenmarkten toonden donderdag donkerrode koersenborden. Tegenvallende economische cijfers verergerden de toch al heersende angst bij investeerders voor een wereldwijde RECESSIE.

Bron: rt[z]
Geplaatst: donderdag 18 augustus 2011

Beurzen Europa en VS kleuren bloedrood

De Europese en Amerikaanse aandelenmarkten doken donderdagmiddag dieper in het rood. De angst voor een nieuwe RECESSIE zette in combinatie met tegenvallende macrocijfers uit de VS het sentiment zwaar onder druk.

De RECESSIEvrees werd nog eens gevoed door een rapport van de toonaangevende Amerikaanse zakenbank Morgan Stanley. Die schreef dat de VS en Europa ,,gevaarlijk dicht bij een RECESSIE'' zijn aanbeland.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 augustus 2011

De schrik voor een Europese bankencrisis zit er diep in

De Amerikaanse bank Morgan Stanley schroeft de groeiprognoses voor de wereldeconomie bij. In een rapport schrijft de bank dat Europa en de VS “gevaarlijk dicht” bij een RECESSIE staan.

Tegelijkertijd houdt de FED zijn hart vast voor een Europese bankencrisis. Centrale bankiers vrezen dat de banken zich onvoldoende kunnen financieren: bankaandelen krijgen daardoor vandaag opnieuw rake klappen.

Bron: rt[z]
Geplaatst: donderdag 18 augustus 2011

Wall Street opent fors lager

De beurzen in New York zullen donderdag naar verwachting fors lager openen, in navolging van de negatieve stemming in Europa. De vrees voor een nieuwe RECESSIE houdt de markten stevig in de greep, aldus marktvorsers.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$