EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 931 tot 935 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: dinsdag 30 augustus 2011

Wall Street stevig in de plus: Dow Jones alweer bijna quitte voor 2011

De beurzen in New York zijn maandag stevig in de plus gesloten. De breed gedragen rally werd veroorzaakt door sterke cijfers over de bestedingen van Amerikaanse consumenten. Dit nam de angst voor een nieuwe RECESSIE wat weg.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: maandag 29 augustus 2011

Flinke winsten in New York

De beurzen in New York noteerden maandag stevig in de plus. Zorgen over een nieuwe RECESSIE in de Verenigde Staten namen wat af, nadat bekend werd dat de consumentenuitgaven in juli sterker dan verwacht waren toegenomen.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: vrijdag 26 augustus 2011

Biden pleit voor meer stimulering

De Amerikaanse economie heeft extra stimulering nodig om weer op stoom te komen. Dat zei de Amerikaanse vicepresident Joe Biden vrijdag na afloop van een reis door Azië.

,,Iedereen zegt dat we een groter stimuleringspakket hadden moeten doorvoeren'', zei Biden over de maatregelen die tijdens de RECESSIE werden doorgevoerd om een verdere achteruitgang van de Amerikaanse economie te voorkomen. ,,Dat vind ik ook. Maar dat hadden we nooit door het Congres gekregen.''

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: woensdag 24 augustus 2011

Weinig hosanna op beurs

De Amsterdamse beurs bungelt rond het middaguur rond de openingskoers.

De Amsterdamse beurs bungelt rond het middaguur rond de openingskoers.

"De markten worden momenteel vooral gedreven door sentiment. Ik geloof niet dat de markt echt rekent op meer steunmaatregelen van de Fed. De markten hebben al een RECESSIE ingeprijsd en zullen een rommelig verloop laten zien tot er meer duidelijkheid is of die ook echt gaat komen", aldus fondsmanager Corné van Zeijl van SNS Asset Management.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: woensdag 24 augustus 2011

Rosenberg: "double dip is al realiteit" [video]

David Rosenberg, econoom van vermogensbeheerder Gluskin Sheff, laat op CNBC weten dat de economie al in een double dip zit. De lage rente op staatsobligaties geeft al RECESSIE signalen.

Lees verder op Inveztor.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs