EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
41
kliks
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 976 tot 980 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: dinsdag 5 juli 2011

Economisch armageddon in het verschiet

Wanneer een dollar minder waard wordt (inflatie), en er tegelijkertijd minder dollars verdient worden  in termen van BPN (RECESSIE), is er sprake van stagflatie. Amerika staat voor een dilemma. Belasting verhogen en uitgaven verminderen leidt naar RECESSIE. Tegelijkertijd kan Amerika geen dollars bijdrukken zonder daarbij inflatie te verergeren. Geld lenen van investeerders of de FED is ook geen optie omdat Amerika al moeite heeft, enkel met het betalen van de rente op haar uitstaande schulden. Dit maakt een mogelijke bankroet enkel erger.

Lees verder op Goud Portal
Geplaatst op: maandag 4 juli 2011

Vat olie aan 150 dollar? Komende herfst

In de herfst stijgt de prijs van een vat olie tot 150 dollar. Dat schrijft het Amerikaanse zakenblad Barron’s, dat ook een forse toename in de vraag naar zuinige wagens voorspelt. Deze nieuwe olieschok zal uiteraard het -al kwetsbare- herstel verder onder druk zetten, maar de auteur van het stuk, Gene Epstein, voorziet toch geen nieuwe RECESSIE. De prijs zal maandenlang rond de 150 dollar stagneren vooraleer opnieuw te gaan dalen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 30 juni 2011

Nieuwe RECESSIE begint volgend jaar

"Ik voorspel een nieuwe RECESSIE voor volgend jaar."

"Ik voorspel een nieuwe RECESSIE voor volgend jaar."

De Amerikaanse beurswebsite Marketwatch.com interviewde Gary Shilling, de economist die de crisis van 2008 had voorspeld. Op de vraag of de Amerikaanse economie recht op een muur afstevent, heeft Shilling een ijzingwekkend antwoord:

Ik voorspel een nieuwe RECESSIE voor volgend jaar.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 15 juni 2011

De eeuwige discussie: optimisten versus pessimisten

Ritholtz stelt dat na de RECESSIE (sic), dus na de kredietcrisis, er steeds meer economen en analisten een vrije tribune in de pers krijgen die hun negatieve, pessimistische visie mogen uiten. En steeds meer mensen hechten geloof aan deze visie. En dat is volgens Ritholtz volledig verkeerd want mensen zijn psychologisch foutief geprogrammeerd om meer waarde te hechten aan economische pessimistische voorspellingen net nadat een zware crisis heeft plaatsgevonden.

Lees verder op Gold and Glory
Geplaatst op: maandag 6 juni 2011

VS: het trucje waarmee overheid werkloosheidscijfers laag houdt

Het gaat niet goed met de Amerikaanse arbeidsmarkt. Veel Amerikanen kiezen er daarom voor om nooit meer te gaan werken en te leven van een vervangingsinkomen.

Duur, maar wel een handig trucje: miljoenen Amerikanen worden zo niet geteld in de officiële werkloosheidscijfers.

 

8.3 miljoen Amerikanen ontvangen vandaag een uitkering omwille van ‘gezondheidsredenen’. Sinds het begin van de RECESSIE zijn er alleen al 1.2 miljoen Amerikanen bijgekomen die zo’n uitkering genieten. Dat blijkt uit cijfers van de Social Security Administration en staat te lezen op CNN Money.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs