EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: dinsdag 26 juni 2018

Rosenberg: “Top is bereikt en binnen 12 maanden komt er een RECESSIE

David Rosenberg, hoofd-econoom en strateeg bij Gluskin Sheff & Associates, maakt zich grote zorgen over de Amerikaanse economie. Volgens hem bewegen we op dit moment binnen een zogenoemde ‘late economische cyclus’. Deze cyclus wordt volgens hem gekenmerkt door stijgende lonen en haast volledige werkgelegenheid. Daarnaast heeft de Amerikaanse centrale bank de zeepbel alleen maar verder opgeblazen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 10 juni 2018

Wie 27 is en in Australië woont heeft nog nooit een RECESSIE meegemaakt

Australië beleeft een sterke economische periode. De nationale economie kende tijdens het eerste kwartaal van dit jaar een groei met 3,1 procent tegenover dezelfde periode vorig jaar. Daarmee heeft het land zijn sterkste economische groei in twee jaar laten optekenen. Er kan dan ook gesteld worden dat de Australische jongeren zich letterlijk niet kunnen inbeelden wat een crisis inhoudt.

Hun land kent immers al gedurende zevenentwintig jaar een ononderbroken groei. Het bruto binnenlandse product van Australië kende tijdens het eerste kwartaal van dit jaar een groei met 1 procent, tegenover een toename met 0,5 procent de laatste drie maanden van vorig jaar.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2018

Waarom daalt de Turkse lira zo hard?

Over een maand vinden er in Turkije verkiezingen plaats. Ondanks de economische groei zijn er tal van indicatoren die wijzen richting een aanstaande RECESSIE. En dat zorgt er voor dat de druk op Erdogan flink wordt opgevoerd. De dalende lira vormt een grote bedreiging voor de machtspositie van Erdogan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 mei 2018

Weten wanneer er een nieuwe RECESSIE komt? Kijk naar deze grafiek…

De wereldeconomie loopt op rolletjes, dat is wat de meeste mensen wel weten. Toch is tijdens de afgelopen maanden de twijfels over de toekomst van de wereldeconomie toegenomen. Dit heeft te maken met de prominente plek die Trump probeert in te nemen op het wereldtoneel. Moeten we vrezen voor een nieuwe RECESSIE?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 mei 2018

Over cryptomunten en de nieuwe economische crisis in wording

Business Insider stelt dat de volgende economische crisis een kantelpunt zal gaan vormen voor de acceptatie van cryptomunten door het grote publiek. Dat zo’n crisis er aankomt, zeker in de VS, lijkt een gegeven feit. Sinds 1776 vonden er al 19 grote crashes, berenmarkten, crises en RECESSIEs plaats. Daarna herpakte de (wereld)economie zich wel telkens – dus waarom zou dat nu anders zijn? Wel, net omdat er vandaag ‘a new kid on the block‘ is. Een nieuwe ‘speler’, namelijk de snel groeiende markt van de blockchain en bijbehorende cryptomunten. Dit is potentieel valabel alternatief voor als of wanneer de Amerikaanse dollar zijn status van wereldmunt zou verliezen.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs