EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: dinsdag 2 april 2019

“Angst voor globale RECESSIE is overdreven”

De angst voor een globale RECESSIE is overdreven en zal tijdens de tweede helft van het beursjaar afnemen, dat beweert PNC hoofdstrateeg Jeff Mills. Hij ligt ook niet wakker van de ‘yield curve inversion’ terwijl dit algemeen beschouwd wordt als een slecht signaal voor de Amerikaanse economie en de financiĂ«le markten. Mills focust zich meer op de bedrijfswinsten.

De globale groeivertraging en de Amerikaanse ‘yield curve inversion’ lijken angstaanjagend, maar volgens hoofdstrateeg Jeff Mills moeten we niet overdrijven. Hij is er van overtuigd dat de globale groei gaat stabiliseren tijdens de tweede helft van het jaar en dat de markten zich dan gaan focussen op de bedrijfswinsten. Hij raadt beleggers aan om niet overdreven te reageren op de huidige situatie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2019

Gaat bitcoin de Argentijnse economie redden?

Argentinië kende een economische groei van 2,9 procent in 2017. Maar vanaf het tweede kwartaal vorig jaar is het bergaf beginnen gaan. De Argentijnse peso daalde met 50 procent tegenover de Amerikaanse dollar en het land belandde in een RECESSIE. Miljardair Tim Draper raadt de Argentijnse president aan om blockchain en de bitcoin in te schakelen als reddingsboei.

Twee jaar geleden ging het nog goed met de Argentijnse economie, een groei van 2,9 procent is niet onaardig. Maar het ging snel bergaf, vorig jaar devalueerde de peso ontzettend snel en duwde de Argentijnse economie in een RECESSIE. Durfkapitalist en miljardair Tim Draper denkt een oplossing te hebben voor het probleem, namelijk verschillende technologische oplossingen waaronder BTC.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2019

Huidige globale economie is drijfzand

Het is opvallend hoeveel negatieve berichten de laatste tijd de ronde doen over de mondiale economische ontwikkelingen. Zo liet de Duitse inkoopmanagersindex vrijdag zien dat de Duitse industrie implodeert. De zogenaamde PMI kwam uit op 44,7 en dat cijfers ligt eigenlijk gewoon in lijn met een RECESSIE. De aandelenbeurzen daalden na het cijfers.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2019

Maak je borst maar nat: Duitse RECESSIE op komst

Van Frankrijk en Duitsland zijn de nieuwste cijfers van de inkoopmanagers bekend. Het grote verhaal in de wereldeconomie is welke kant de groei opgaat, de komende tijd, zegt Kees de Kort. 'Ik zou zeggen: maak je borst maar nat, de groei gaat verder omlaag en in Duitsland krijgen we een RECESSIE. Met de dienstenkant van de Europese economie gaat het nog wel, maar met name de maakkant is behoorlijk slecht in beide landen.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2019

2008, de start van de Kredietcrisis, revisited?

‘Will the economic collapse happen in 2019?’ Dat is de retorische vraag die Epic Economist stelt. Hij beantwoordt ze dus zelf: jawel! Het zal opnieuw de vastgoedsector zijn die de lont aansteekt, net als een tiental jaar geleden. Kredietcrisis bis dus. In het Zuiden van CaliforniĂ« is het al bezig. Stijgende huizenprijzen terwijl de verkoop van vastgoed dalend is. Ook Biflatie schrijft hier geregeld over. Robert Shiller, Nobelprijs laureaat, ziet eveneens het verhoogde risico op een RECESSIE. Dit jaar 2019 nog of in 2020.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs