EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 106 tot 110 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: donderdag 18 februari 2016

Poetin krijgt er nog een kopzorg bij: de werkloosheid in Rusland gaat naar hoogste niveau in jaren

De werkloosheid in Rusland gaat naar het hoogste niveau in twee jaar, terwijl de RECESSIE van de Russische economie haar tweede jaar in zal gaan. 

De werkloosheid in Rusland gaat naar het hoogste niveau in twee jaar, terwijl de RECESSIE van de Russische economie haar tweede jaar in zal gaan. 

Oekraïne, Syrië, een leugenachtige verkrachtingszaak en almaar dalende olieprijzen. Alsof Poetin nog niet genoeg aan z’n hoofd heeft, komt daar nu ook nog een binnenlands probleem bij. Russische bedrijven gaan in groten getale werknemers ontslaan. Terwijl de werkloosheid in 2014 nog afnam, zullen meer Russen thuis komen te zitten in 2016 dan de laatste paar jaar het geval was.

Foefjes om werkloosheid te maskeren

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 februari 2016

Rusland gedwongen om hoge productie te handhaven door strenge winter

Zowel een RECESSIE als het instorten van de olieprijzen hebben de Russische president Poetin nog niet kunnen overtuigen om toe te treden tot het OPEC-kartel. De redenen hiertoe zijn diverse, gaande van politieke tot zuiver technische problemen.

Dinsdag werd er tijdens een top-overleg tussen de Russische minister van olie en deze van Saoedi-Arabië enkele belangrijke items besproken waaronder het bevriezen van de productie en een eventuele verregaande samenwerking in de toekomst. Een daling van de productie is echter een ander paar mouwen, niet enkel omwille van het verlies van marktaandeel maar ook omwille van technische problemen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 10 februari 2016

Jim Rogers “Maar weinig plaatsen zijn veilig”

In de jaren ’70 nam een RECESSIE de wereld in een houdgreep die een decennium lang duurde. Aandelen trappelden ter plaatse, grondstoffen crashte en Jim Rogers verdiende een fortuin. Met de crisis van 2008 zag Rogers hetzelfde nog eens gebeuren … en nu krijgen we het vervolg.

In de jaren ’70 nam een RECESSIE de wereld in een houdgreep die een decennium lang duurde. Aandelen trappelden ter plaatse, grondstoffen crashte en Jim Rogers verdiende een fortuin. Met de crisis van 2008 zag Rogers hetzelfde nog eens gebeuren … en nu krijgen we het vervolg.

Rogers waarschuwde tijdens de financiële crisis dat er massale ontslagen zouden volgen, dat de economie afhankelijk zou worden van bail-outs en dat centrale banken op globale schaal de geldpers zouden laten rollen. Nu waarschuwt hij dat beleggers over heel de wereld beginnen te begrijpen dat het allemaal voorbij is.

Iedereen zal de pijn voelen, inclusief China en de Verenigde Staten. Er zullen maar weinig plaatsen zijn waar deze crisis niet zal toeslaan. Centrale banken zullen in paniek schieten, maar ze kunnen de markten niet meer redden. Alles is kunstmatig, het zal niet helpen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 8 februari 2016

Bank of America: “China zal de wereld niet in een RECESSIE storten”

Dalende aandelenbeurzen, groeiende bedrijfsschulden en een forse uitstroom van kapitaal. Het zijn de drie belangrijkste uitdagingen waar China momenteel mee kampt. Steeds meer experts waarschuwen dat een harde landing van de economie onvermijdelijk is. Maar niet iedereen is het daarmee eens.

Zo zijn de analisten van Bank of America een andere mening toegedaan. Zij stellen dat “China niet de oorzaak zal zijn van een nieuwe mondiale RECESSIE”. Dat blijkt uit een rapport waarin de zakenbank antwoord geeft op 34 vragen over de tweede economie van de wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 8 februari 2016

Deze twee grafieken illustreren de flinke malaise in diverse olielanden

De lage olieprijs baart veel mensen zorgen. Voorheen waren de meeste experts ervan overtuigd dat lage prijzen goed zijn voor de groei van de wereldeconomie, maar anno 2016 is die groep kleiner geworden. Steeds meer analisten waarschuwen dat de grote schulden en onhoudbare financieringstekorten in de olielanden kunnen leiden tot een wereldwijde RECESSIE.

Van Nigeria tot Venezuela staan regeringen van olielanden in de rij om een beroep te doen op organisaties als de Wereldbank en het IMF. De structureel lage olieprijs zorgt ervoor dat die landen externe hulp nodig hebben om verder onheil te voorkomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs