EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: dinsdag 24 april 2018

Deze economische index voorspelt nog geen RECESSIE...

De wereldeconomie groeit op dit moment minder hard dan verwacht, dat is een feit. Toch is er nog geen reden om erg pessimistisch gestemd te zijn. Over het algemeen ligt de wereldeconomie er immers nog uitstekend bij en ook de toekomstverwachtingen zijn rooskleurig.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 21 april 2018

Superrijken voorspellen nieuwe RECESSIE binnen de 2 jaar

Onder meer miljardair-filantroop Bill Gates heeft recent al voor een waarschijnlijke RECESSIE gewaarschuwd en zijn vrees wordt door een meerderheid van de superrijke bevolkingsgroep van de wereld gedeeld. Dat is de conclusie van een enquête van JP Morgan bij meer dan zevenhonderd superrijke klanten uit de Verenigde Staten, Europa en het Midden-Oosten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 16 april 2018

Economie 2018: Nieuwe RECESSIE in aantocht

Volgens Microsoft-oprichter Bill Gates staat het vast: een nieuwe grote RECESSIE komt er aan. Het is alleen maar een kwestie van tijd. Het gaat met de economie in 2018 goed, maar het hoogtepunt zou zomaar al geweest kunnen zijn. De omvang van de nieuwe RECESSIE zal volgens de multimiljardair vergelijkbaar zijn met de crisis van 2008. De gevolgen van die Grote RECESSIE zijn nu nog overal ter wereld voelbaar …

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 26 maart 2018

Lagarde wil Europese variant van IMF

Een nieuw Europees noodfonds kan helpen om de eurozone beter voor te bereiden op mogelijke economische RECESSIEs in de toekomst. Dat heeft topvrouw Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) gezegd in een toespraak in Berlijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

“Nieuwe financiële crisis zoals in 2008 is een zekerheid”

De financiële crisis van 2008 leidde tot een grote RECESSIE en het verlies van ontzettend veel jobs. Het heeft jaren geduurd vooraleer de meeste landen deze crisis te boven kwamen. Veel mensen hebben overigens nu nog altijd last van de neveneffecten. Bill Gates vreest voor het ergste en waarschuwt dat we ons moeten voorbereiden op een nieuwe crisis zoals die tien jaar geleden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs