EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: maandag 14 januari 2019

Koersdoel voor Goud omhoog bij Goldman Sachs

Het koersdoel voor goud is naar boven bijgesteld door Goldman Sachs. De goudprijs noteert momenteel $1287 per troy ounce en €36.110 per kg. In de eerste 2 weken van 2019 is goud €120 per kg gestegen. Zilver steeg in dezelfde periode met €3 per kg en noteert momenteel €438 per kg.

Goldman Sachs verwacht een sterke vraag naar goud waardoor de goudprijs boven de $1300 zal stijgen in de komende 3 maanden. De analist van de bank, Jeff Currie, heeft tevens het koersdoel voor de periode van 6 en 12 maanden verhoogd. Door een toegenomen kans op een RECESSIE kan goud profiteren in haar rol als veilige haven, volgens Currie.

[...]

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: woensdag 9 januari 2019

Moeten we blij zijn met het Amerikaanse banenrapport?

[...]

Trump liet vorige week vrijdag via Twitter weten dat er sprake was van een historisch goed banenrapport. De president kon dit opbeurende banenrapport overigens goed gebruiken, want door de dalende beurskoersen is de kritiek op zijn beleid sterk toegenomen. Volgens de mannen van LPL Research kan de banengroei van boven de 300.000 betekenen dat een snelle RECESSIE nog niet voor de deur staat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 januari 2019

We staan op nul

De groei van de wereldeconomie neemt af, dat zien we iedere dag. Veel landen zijn niet goed voorbereid op een eventuele RECESSIE, zei een topman van het IMF onlangs.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

Een Bear Market maar geen RECESSIE?

Een bewogen jaar ligt achter de rug. De meeste indices sloten het jaar 2018 in het rood af. Daarnaast zijn tal van beurzen officieel in een Bear Market terecht gekomen. Wall Street wist daar net aan te ontkomen. Breekt die Bear Market binnenkort alsnog aan? En moeten we vrezen voor een RECESSIE?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 9 december 2018

Wereldeconomie richting RECESSIE?

Moeten we ons schrap zetten en ons voorbereiden op een wereldeconomie in RECESSIE? De signalen zijn alvast niet zo positief… Aandelen hebben het zwaar, de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China wordt niet opgelost en bedrijven draaien minder omzet. Wat staat ons nu te wachten, gewoon een groeivertraging of een echte RECESSIE?

Het gaat niet zo lekker op de financiële markten. De afgelopen maanden waren voornamelijk rode beursdagen, en niet alleen in Europa maar ook op de beurzen in de Verenigde Staten van Amerika en Azië. De oorzaak is overal een beetje te vinden maar het is vooral te wijten aan de handelsoorlog, de groeivertraging van de wereldeconomie en de tumult op de oliemarkten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs