Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1003 artikelen gevonden. Artikel 276 tot 280
Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

IMF: Rusland verkeert in RECESSIE

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) verwacht dat de Russische economie in 2014 veel sterker krimpt dan eerder gedacht. De groeiprognose is teruggebracht van 1,3 procent naar 0,2 procent. Dat heeft IMF-missiechef voor Rusland, Antonio Spilimbergo, vandaag laten weten. Volgens het IMF verkeert Rusland in RECESSIE.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

IMF somber over Russische economie

De Russische economie bevindt zich in een RECESSIE en zal dit jaar nauwelijks groeien. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) woensdag.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: maandag 21 april 2014

Economen zijn slechte RECESSIE voorspellers

Economen hebben geen al te beste reputatie, zeker als het gaat om hun voorspellingen. Onderzoek van VOX bevestigt dat de reputatie aardig overeen komt met de cijfers. Volgens de onderzoekers van VOX zijn de meeste economen niet in staat om een RECESSIE te voorspellen. Nu we eindelijk weer een zwakke wereldwijde groei hebben in 2013 zijn de economen weer zeer rooskleurig over de toekomst, maar in welke mate zijn deze voorspellingen nog te vertrouwen?

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 20 april 2014

Hoe nauwkeurig zijn de voorspellingen van economen?

Economen hebben een slechte reputatie als het over voorspellingen gaat, dat blijkt uit een onderzoek van VOX. "Economen kunnen misschien een lichte groei voorspellen, maar hun expertise om een RECESSIE te voorspellen is vrij beperkt" stellen de onderzoekers.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 4 april 2014

'Duitsland zal tegen het eind van het jaar flirten met een RECESSIE'

Europa wordt in mei met de grootste electorale uitdaging sinds de jaren 1970 geconfronteerd, nu de kloof tussen de Europese kiezers en hun pro-EU-politici groter is dan ooit. Na de verkiezingen voor het Europese parlement in mei valt te verwachten dat EU-sceptische partijen een van de grootste blokken zullen vormen in het nieuwe Europese parlement. Als Brussel naar de Europese kiezers luistert, zou dit een beslissend keerpunt kunnen worden voor het falende EU-experiment, zelfs als de politieke status quo vooralsnog vermoedelijk de overhand zal houden.

"De economische vooruitzichten voor Spanje, Portugal en Griekenland lijken weliswaar te verbeteren, maar dit is in feite onderdeel van een interne overdracht van problemen van deze ‘Club Med’-landen naar Frankrijk en binnenkort Duitsland, dat waarschijnlijk tegen het eind van het jaar zal flirten met een RECESSIE. Frankrijk en Duitsland zullen vermoedelijk ook hinder ondervinden van een afnemende export, vooral van luxeproducten, aangezien de Aziatische groei afkoelt."Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$