EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
27
kliks
26
kliks
24
kliks
23
kliks
Bron: Express.live
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Larry Summers: “50 procent kans op RECESSIE in 2020”

Met alles wat er zich nu afspeelt, is de kans behoorlijk groot dat we in een minder goede economische situatie verzeild geraken. Econoom Larry Summers heeft er zelfs een getal op geplakt. Hij schat dat er 50 procent kans is dat de Amerikaanse economie tegen 2020 in een RECESSIE zal belanden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 november 2018

Moeten we vrezen voor een RECESSIE?

De groei van de wereldeconomie lijkt wat te temperen. Dat is hoofdzakelijk te danken aan de handelsoorlog. Het handelsbeleid van Trump heeft onder andere grote gevolgen voor de groei van de groeilanden. Binnen de Amerikaanse landsgrenzen ziet alles er nog rooskleurig uit. Maar, voor hoelang nog?

De Amerikaanse economie draait nog steeds op volle toeren. De groei van het bruto binnenlands product mag dan wel iets zijn teruggevallen, maar het groeicijfer is nog steeds indrukwekkend te noemen. Tevens ziet de Amerikaanse arbeidssector er bijzonder gezond uit met een historisch laag werkloosheidspercentage van 3,7%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 november 2018

IMF: 'Economische RECESSIE in Argentinië houdt aan'

De economische RECESSIE in Argentinië houdt waarschijnlijk nog even aan. Volgens het Internationaal Monetair Fonds (IMF) is er pas in het tweede kwartaal volgend jaar herstel te verwachten. Het dieptepunt moet nog komen voor de Argentijnen, is de prognose van het kredietfonds.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2018

Kans op een RECESSIE is ruim 92%

De instabiliteit in de wereld lijkt met de dag groter te worden. De geopolitieke spanningen laaien op. Zeker nu Trump van plan is om het INF-verdrag op te zeggen. Dit verdrag bestaat sinds 1987 en verbiedt de ontwikkeling en stationering van middellangeafstandsraketten. Met andere woorden dreigt er een nieuwe wapenwedloop. Dat is overigens niet het enige probleem dat er op dit moment heerst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2018

Moeten we vrezen voor een snelle RECESSIE?

Tijdens de afgelopen weken zijn er diverse tegenvallende macrocijfers gepubliceerd. Deze cijfers maakten pijnlijk duidelijk dat de groei van de wereldeconomie waarschijnlijk dit jaar lager zal uitkomen dan dat vooraf verwacht werd. Tevens ziet de toekomst, als gevolg van de handelsoorlog, er onzeker uit. Moeten we vrezen voor een nieuwe RECESSIE?

De economische wereldmotor draait op dit moment aan een lager tempo. Er wordt zelfs gevreesd voor een tekort aan brandstof en dat zou leiden tot een groeivertraging. In het bijzonder lopen de groeilanden en de Aziatische landen een verhoogd risico om getroffen te worden door een groeivertraging. Het handelsbeleid van Trump heeft immers grote invloed op deze landen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs