EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: donderdag 24 januari 2019

ECB: Kans op RECESSIE in eurozone is laag

De president van de Europese Centrale Bank Mario Draghi houdt vertrouwen in het bereiken van het inflatiestreven. In de afgelopen twee maanden daalde de inflatie in de eurozone, maar volgens Draghi zal de inflatie op de middellange termijn stijgen. Het ECB-bestuur was unaniem in de verwachting dat de kans op een RECESSIE laag is.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 17 januari 2019

Scherpe dalingen hoeven niet direct te leiden tot RECESSIEs

Tijdens het afgelopen kwartaal werden beleggers geconfronteerd met sterk dalende beurskoersen. Met name de beursdaling tijdens de laatste maand van het jaar was verrassend te noemen. Nog nooit eerder werden de aandelenmarkten in december geconfronteerd met een dergelijke crash. Leiden scherpe dalingen tot RECESSIEs?

Heel wat analisten en economen leggen vaak een verband tussen de aandelenmarkten en de reële economie. Op het moment dat de aandelenmarkten crashen, betekent dit onheil voor de economieën. En het klopt inderdaad dat scherpe dalingen op de financiële markten vaak weten te leiden tot RECESSIEs. Maar, dat is niet altijd het geval.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 januari 2019

Deze belangrijke RECESSIE-indicator slaat alarm…

De onzekerheid in de wereld lijkt met de dag toe te nemen. De Amerikaanse overheid zit nog steeds op slot en de gevolgen van deze shutdown beginnen steeds merkbaarder te worden. Onder andere ouderen en armen zijn de dupe van het gevecht tussen de Republikeinen en de Democraten. Ook op andere plekken in de wereld rammelt het.

Steeds meer macrocijfers maken duidelijk dat de groei van de wereldeconomie in verval aan het raken is. In het bijzonder ondervinden de groeilanden sterke economische hinder. En de oorzaak daarvan zit in het protectionistische handelsbeleid van Donald Trump. Ook binnen de Europese landsgrenzen is het bergafwaarts gegaan met de groei van het bruto binnenlands product.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 januari 2019

Draait de groeivertraging in de EU uit op een heuse RECESSIE?

[...]

“De wereld wordt geconfronteerd met diverse economische knelpunten,” aldus de Financial Times. “Tekenen van problemen in China en de Verenigde Staten gaan gepaard met toenemende aanwijzingen van zwakte in de eurozone, die zich ook slechts relatief langzaam van de wereldwijde financiële crisis heeft hersteld."

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2019

Goldman Sachs verwacht dit jaar geen RECESSIE

Zakenbank Goldman Sachs verwacht dat er dit jaar geen RECESSIE zal toeslaan in de grotere economieën. Maar de bank denkt wel dat er een lagere winstgroei zal zijn in de Verenigde Staten en Europa.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs