Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1006 artikelen gevonden. Artikel 306 tot 310
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 15 december 2013

Over RECESSIEs, centrale banken en luchtbellen

De nood is blijkbaar zo hoog dat men statistische ruis aangrijpt om victorie te kraaien. Vanaf de vroege herfst van 2013 wordt het einde van de RECESSIE voorspeld. Klaas Knot liep als president van De Nederlandsche Bank voorop in deze goed-nieuws-parade. En wat blijkt: de Nederlandse economie is 0,1% gegroeid in het derde kwartaal van 2013. Dat de werkgelegenheid nog steeds afneemt en de schulden verder gestegen zijn, verdween naar de achtergrond in de euforie van het moment.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 9 december 2013

Fama waarschuwt voor nieuwe crisis in 2014

Econoom Eugene Fama, één van de Nobelprijswinnaars van dit jaar, waarschuwt voor een nieuwe RECESSIE in 2014. Volgens de econoom gaan Westerse overheden nog steeds gebukt onder een hoge schuldenlast, waardoor er constant dreiging is. Ook merkt Fama op dat de Amerikaanse arbeidsmarkt er helemaal niet zo goed voor staat als de 7% werkloosheid doet geloven.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 7 december 2013

Nobelprijswinnaar vreest voor nieuwe RECESSIE

Een nieuwe wereldwijde RECESSIE in 2014 ligt nog altijd op de loer, vooral omdat overheden er niet in slagen om de torenhoge staatsschulden terug te dringen. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

'Groei werkgelegenheid blijft voorlopig uit'

Nederland mag dan nipt uit RECESSIE zijn, de perspectieven voor herstel van de werkgelegenheid blijven voorlopig somber.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

Ondertussen in Griekenland

Griekenland krijgt van kredietbeoordelaar Moody’s een steuntje in de rug middels een verhoging van de kredietwaardigheid. Een interessante Emerging Market?

Moody’s heeft Griekenland een betere rating gegeven: van Caa3 naar C. Daarmee heeft het land nog steeds een junk bond rating, maar de weg naar boven is eindelijk wel ingeslagen. De verhoging kom top een opvallend moment. Immers, De Griekse politieke coalitie is op zijn zachtst gezegd wankel, het land bevindt zich nog altijd in een diepe RECESSIE en er is opnieuw onenigheid met de trojka over de uitvoering van eerder gemaakte afspraken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$