Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1004 artikelen gevonden. Artikel 306 tot 310
Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 7 december 2013

Nobelprijswinnaar vreest voor nieuwe RECESSIE

Een nieuwe wereldwijde RECESSIE in 2014 ligt nog altijd op de loer, vooral omdat overheden er niet in slagen om de torenhoge staatsschulden terug te dringen. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

'Groei werkgelegenheid blijft voorlopig uit'

Nederland mag dan nipt uit RECESSIE zijn, de perspectieven voor herstel van de werkgelegenheid blijven voorlopig somber.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 3 december 2013

Ondertussen in Griekenland

Griekenland krijgt van kredietbeoordelaar Moody’s een steuntje in de rug middels een verhoging van de kredietwaardigheid. Een interessante Emerging Market?

Moody’s heeft Griekenland een betere rating gegeven: van Caa3 naar C. Daarmee heeft het land nog steeds een junk bond rating, maar de weg naar boven is eindelijk wel ingeslagen. De verhoging kom top een opvallend moment. Immers, De Griekse politieke coalitie is op zijn zachtst gezegd wankel, het land bevindt zich nog altijd in een diepe RECESSIE en er is opnieuw onenigheid met de trojka over de uitvoering van eerder gemaakte afspraken.

Bron: demorgen.be
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Griekenland zal in 2014 nieuwe financiële steun nodig hebben.

© reuters. Griekenland zal in 2014 voor het zevende jaar op rij in RECESSIE blijven en zal waarschijnlijk nieuwe financiële steun nodig hebben. Dat stelt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) vandaag, die zo eerdere berichten van de Griekse regering tegenspreekt dat de economie van het Zuid-Europese land opnieuw zou groeien. Griekenland heeft volgens de OESO wel ruime mogelijkheden om de concurrentiekracht van zijn economie te verbeteren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Einde van RECESSIE in Spanje bevestigd

De Spaanse economie is in het derde kwartaal met 0,1 procent gegroeid. Daarmee komt er een einde aan de RECESSIE van het Zuid-Europese land, die negen kwartalen duurde. Het Spaanse bureau voor de statistiek bevestigde vandaag eerder vrijgegeven voorlopige cijfers.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$