Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1006 artikelen gevonden. Artikel 311 tot 315
Bron: demorgen.be
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Griekenland zal in 2014 nieuwe financiële steun nodig hebben.

© reuters. Griekenland zal in 2014 voor het zevende jaar op rij in RECESSIE blijven en zal waarschijnlijk nieuwe financiële steun nodig hebben. Dat stelt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) vandaag, die zo eerdere berichten van de Griekse regering tegenspreekt dat de economie van het Zuid-Europese land opnieuw zou groeien. Griekenland heeft volgens de OESO wel ruime mogelijkheden om de concurrentiekracht van zijn economie te verbeteren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 28 november 2013

Einde van RECESSIE in Spanje bevestigd

De Spaanse economie is in het derde kwartaal met 0,1 procent gegroeid. Daarmee komt er een einde aan de RECESSIE van het Zuid-Europese land, die negen kwartalen duurde. Het Spaanse bureau voor de statistiek bevestigde vandaag eerder vrijgegeven voorlopige cijfers.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Griekenland zal in 2014 in RECESSIE blijven

Griekenland zal in 2014 voor het zevende jaar op rij in RECESSIE blijven en zal waarschijnlijk nieuwe financiële steun nodig hebben. Dat stelt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) vandaag, die zo eerdere berichten van de Griekse regering tegenspreekt dat de economie van het Zuid-Europese land opnieuw zou groeien. Griekenland heeft volgens de OESO wel ruime mogelijkheden om de concurrentiekracht van zijn economie te verbeteren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 27 november 2013

Frankrijk op weg naar een nieuwe RECESSIE

Frankrijk is hard op weg naar opnieuw een RECESSIE. Zou Francois Hollande ’s nachts nog rustig slapen? We twijfelen er aan, want als er één Europese politicus is met kopzorgen dan is het wel Hollande.

De steun aan zijn regering, die de flaters torenhoog opstapelt, is teruggevallen tot een absoluut dieptepunt. Nooit voordien was een Franse premier zo impopulair. Het hele land draait vierkant met ministers die over elkaars voeten struikelen om zo groot mogelijke flaters te slaan. Sommige waarnemers spreken al van een kolderbrigade die aan het werk is en die het land zo snel mogelijk over de rand van de afgrond wil duwen. In Europa wordt met een wantrouwig blik richting Frankrijk gekeken.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 25 november 2013

Groeien na de crisis: nieuwe technologie

Zullen we straks, als de financiële storm is gaan liggen en de RECESSIE is overgewaaid, weer met een gezond tempo gaan groeien? De beroepsbevolking vergrijst, het onderwijs stagneert en het tempo van technologische ontwikkeling is volgens sommige economen lager komen te liggen. Deel 3 in een serie over het Nederlandse groeipotentieel.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$