Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1004 artikelen gevonden. Artikel 331 tot 335
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 29 oktober 2013

Recordinstroom geld beleggers

Amerikaanse particuliere beleggers hebben de weg naar de beurs allang weer gevonden. De instroom aan nieuw kapitaal piekt op het hoogste niveau sinds…2000.

In de VS hebben beleggers zich niet af laten schrikken door negatieve krantenkoppen. De instroom van nieuw geld in aandelenfondsen en ETF’s bevindt zich op het hoogste niveau sinds 2000(!). Natuurlijk heeft de gemiddelde Amerikaan het wat gemakkelijker gehad dan de doorsnee Europese belegger. Immers, de VS heeft wel een aardige economische groei laten zien het afgelopen jaar, waar Europa tot voor kort nog sukkelde met een RECESSIE. En, de VS heeft de Fed met zijn agressieve quantitative easing programma.. Reken maar dat dat ook flink heeft bijgedragen aan de stevige stijging van Wall Street, die op zijn beurt weer steeds meer beleggers lokt.

Bron: rtlnieuws.nl
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Nederland uit de RECESSIE....pardon?

Nederland uit de RECESSIE? Wanneer is er weer groei?

De Nederlandse economie lijkt minder slecht te gaan, maar het gaat nog heel voorzichtig. Klimmen we uit de RECESSIE?

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

Spanje uit RECESSIE

Spanje is met een economische groei van 0,1 procent in het derde kwartaal uit de RECESSIE gekomen, na 9 kwartalen van krimp. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 20 oktober 2013

Eurozone nog niet uit RECESSIE

Het is nog te vroeg om te verklaren dat de eurozone uit de RECESSIE is. Dat zegt een groep van meer dan 700 economen, verenigd in het Centre for Economic Policy Research (CEPR).

Bron: ad.nl
Geplaatst: zaterdag 19 oktober 2013

Nobelprijswinnaar: 'Bezuinigingsbeleid is grote fout'

18-10-13 - 20:16  bron: ANP Robert Shiller: "We zouden met behulp van hogere belastingen de uitgaven, bijvoorbeeld aan infrastructuur, moeten verhogen om zo de economie te stimuleren." © afp. Overheden slaan de plank mis met hun bezuinigingsbeleid. In de RECESSIE moeten de uitgaven worden verhoogd om de economie te stimuleren. Dat stelde Robert Shiller, eerder deze week winnaar van de Nobelprijs voor Economie, vandaag tijdens een lezing in Amsterdam.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$