Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1006 artikelen gevonden. Artikel 331 tot 335
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 1 november 2013

Stijgende beurzen helpen economie nog niet

De Belgische economie groeide in het 3de kwartaal van 2013 met 0,3%. De economie in Spanje groeide 0,1 % in diezelfde periode.

De Nederlandse economie bevindt zich officieel nog altijd in een RECESSIE maar DNB president Knot geeft aan dat de economie "waarschijnlijk’ weer aan het groeien is.

De aandelenbeurzen zijn de afgelopen tijd fors gestegen. Ook in de VS gaat het herstel verder en zoals Fed-voorzitter Bernanke zei: ‘als de beurzen stijgen voelen mensen zich goed en gaan ze meer uitgeven’. De bubbels moeten we maar op de koop toenemen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 30 oktober 2013
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 29 oktober 2013

Recordinstroom geld beleggers

Amerikaanse particuliere beleggers hebben de weg naar de beurs allang weer gevonden. De instroom aan nieuw kapitaal piekt op het hoogste niveau sinds…2000.

In de VS hebben beleggers zich niet af laten schrikken door negatieve krantenkoppen. De instroom van nieuw geld in aandelenfondsen en ETF’s bevindt zich op het hoogste niveau sinds 2000(!). Natuurlijk heeft de gemiddelde Amerikaan het wat gemakkelijker gehad dan de doorsnee Europese belegger. Immers, de VS heeft wel een aardige economische groei laten zien het afgelopen jaar, waar Europa tot voor kort nog sukkelde met een RECESSIE. En, de VS heeft de Fed met zijn agressieve quantitative easing programma.. Reken maar dat dat ook flink heeft bijgedragen aan de stevige stijging van Wall Street, die op zijn beurt weer steeds meer beleggers lokt.

Bron: rtlnieuws.nl
Geplaatst: vrijdag 25 oktober 2013

Nederland uit de RECESSIE....pardon?

Nederland uit de RECESSIE? Wanneer is er weer groei?

De Nederlandse economie lijkt minder slecht te gaan, maar het gaat nog heel voorzichtig. Klimmen we uit de RECESSIE?

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

Spanje uit RECESSIE

Spanje is met een economische groei van 0,1 procent in het derde kwartaal uit de RECESSIE gekomen, na 9 kwartalen van krimp. Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$