Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1002 artikelen gevonden. Artikel 331 tot 335
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 23 oktober 2013

Spanje uit RECESSIE

Spanje is met een economische groei van 0,1 procent in het derde kwartaal uit de RECESSIE gekomen, na 9 kwartalen van krimp. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 20 oktober 2013

Eurozone nog niet uit RECESSIE

Het is nog te vroeg om te verklaren dat de eurozone uit de RECESSIE is. Dat zegt een groep van meer dan 700 economen, verenigd in het Centre for Economic Policy Research (CEPR).

Bron: ad.nl
Geplaatst: zaterdag 19 oktober 2013

Nobelprijswinnaar: 'Bezuinigingsbeleid is grote fout'

18-10-13 - 20:16  bron: ANP Robert Shiller: "We zouden met behulp van hogere belastingen de uitgaven, bijvoorbeeld aan infrastructuur, moeten verhogen om zo de economie te stimuleren." © afp. Overheden slaan de plank mis met hun bezuinigingsbeleid. In de RECESSIE moeten de uitgaven worden verhoogd om de economie te stimuleren. Dat stelde Robert Shiller, eerder deze week winnaar van de Nobelprijs voor Economie, vandaag tijdens een lezing in Amsterdam.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

Winnaar Nobelprijs Economie: Bezuinigingsbeleid is grote fout

Overheden slaan de plank mis met hun bezuinigingsbeleid. In de RECESSIE moeten de uitgaven worden verhoogd om de economie te stimuleren. Dat stelde Robert Shiller, eerder deze week winnaar van de Nobelprijs voor Economie, vandaag tijdens een lezing in Amsterdam.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

Deze Nobelprijs winnaar sloeg voor de Grote RECESSIE al de nagel op de kop

Robert Shiller, winnaar van de Nobelprijs voor Economie, is misschien wel een van de slimste mensen die er op deze aarde rondloopt. De voorspellingen, de inzichten, de ideëen van deze mannen kloppen als een bus. Als de politiek meer zou luisteren naar mensen zoals Shiller, zouden we niet zo diep in de problemen zitten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$