Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1004 artikelen gevonden. Artikel 336 tot 340
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 18 oktober 2013

Winnaar Nobelprijs Economie: Bezuinigingsbeleid is grote fout

Overheden slaan de plank mis met hun bezuinigingsbeleid. In de RECESSIE moeten de uitgaven worden verhoogd om de economie te stimuleren. Dat stelde Robert Shiller, eerder deze week winnaar van de Nobelprijs voor Economie, vandaag tijdens een lezing in Amsterdam.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 17 oktober 2013

Deze Nobelprijs winnaar sloeg voor de Grote RECESSIE al de nagel op de kop

Robert Shiller, winnaar van de Nobelprijs voor Economie, is misschien wel een van de slimste mensen die er op deze aarde rondloopt. De voorspellingen, de inzichten, de ideëen van deze mannen kloppen als een bus. Als de politiek meer zou luisteren naar mensen zoals Shiller, zouden we niet zo diep in de problemen zitten.

Bron: indewaanvandeweek.nl
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

Brief aan Klaas Knot

Deze week kondigde u min of meer aan dat Nederland uit de RECESSIE is. Daarmee nam u een voorschot op cijfers die pas half november bekend worden. Management by speech heet dat dan; door het te zeggen, wordt het misschien wel waarheid. Zoiets als Rutte’s succesvolle oproep om massaal een nieuwe auto te gaan kopen.

Bron: knack.be
Geplaatst: dinsdag 15 oktober 2013

IMF waarschuwt voor nieuwe RECESSIE en 'massale vernietiging'

IMF waarschuwt voor nieuwe RECESSIE en 'massale vernietiging' Johan Van Overtveldt Hoofdredacteur van Trends

Gebeurt het ondenkbare in Washington dan zal iedereen weer in de richting van de centrale bankiers kijken. Die zullen het hoe langer hoe moeilijker krijgen om hun angsten te verbergen.

Bron: koopwoningen.nl
Geplaatst: dinsdag 8 oktober 2013

Aantal hypotheken met Nationale Hypotheek Garantie stijgt met 20%!

Aantal hypotheken met Nationale Hypotheek Garantie met ruim 20% gestegen

Als zelfs de president van De Nederlandsche Bank zegt dat het allemaal wel goed komt en dat de Hollandse RECESSIE bijna is overgewaaid, dan zal dat toch wel zo zijn? En zou de crisis op de woningmarkt dan niet stilletjes mee verdwijnen? Bovendien kunnen we opnieuw een zonnig feitje vermelden over de huizenmarkt want het aantal hypotheken dat werd afgesloten met een Nationale Hypotheek Garantie steeg in het derde kwartaal met meer dan 20% tot 21.400 NHG-hypotheken!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$