EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
41
kliks
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 336 tot 340 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: dinsdag 3 december 2013

Ondertussen in Griekenland

Griekenland krijgt van kredietbeoordelaar Moody’s een steuntje in de rug middels een verhoging van de kredietwaardigheid. Een interessante Emerging Market?

Griekenland krijgt van kredietbeoordelaar Moody’s een steuntje in de rug middels een verhoging van de kredietwaardigheid. Een interessante Emerging Market?

Moody’s heeft Griekenland een betere rating gegeven: van Caa3 naar C. Daarmee heeft het land nog steeds een junk bond rating, maar de weg naar boven is eindelijk wel ingeslagen. De verhoging kom top een opvallend moment. Immers, De Griekse politieke coalitie is op zijn zachtst gezegd wankel, het land bevindt zich nog altijd in een diepe RECESSIE en er is opnieuw onenigheid met de trojka over de uitvoering van eerder gemaakte afspraken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

Griekenland zal in 2014 nieuwe financiële steun nodig hebben.

© reuters. Griekenland zal in 2014 voor het zevende jaar op rij in RECESSIE blijven en zal waarschijnlijk nieuwe financiële steun nodig hebben. Dat stelt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) vandaag, die zo eerdere berichten van de Griekse regering tegenspreekt dat de economie van het Zuid-Europese land opnieuw zou groeien. Griekenland heeft volgens de OESO wel ruime mogelijkheden om de concurrentiekracht van zijn economie te verbeteren.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: donderdag 28 november 2013

Einde van RECESSIE in Spanje bevestigd

De Spaanse economie is in het derde kwartaal met 0,1 procent gegroeid. Daarmee komt er een einde aan de RECESSIE van het Zuid-Europese land, die negen kwartalen duurde. Het Spaanse bureau voor de statistiek bevestigde vandaag eerder vrijgegeven voorlopige cijfers.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

Griekenland zal in 2014 in RECESSIE blijven

Griekenland zal in 2014 voor het zevende jaar op rij in RECESSIE blijven en zal waarschijnlijk nieuwe financiële steun nodig hebben. Dat stelt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) vandaag, die zo eerdere berichten van de Griekse regering tegenspreekt dat de economie van het Zuid-Europese land opnieuw zou groeien. Griekenland heeft volgens de OESO wel ruime mogelijkheden om de concurrentiekracht van zijn economie te verbeteren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

Frankrijk op weg naar een nieuwe RECESSIE

Frankrijk is hard op weg naar opnieuw een RECESSIE. Zou Francois Hollande ’s nachts nog rustig slapen? We twijfelen er aan, want als er één Europese politicus is met kopzorgen dan is het wel Hollande.

De steun aan zijn regering, die de flaters torenhoog opstapelt, is teruggevallen tot een absoluut dieptepunt. Nooit voordien was een Franse premier zo impopulair. Het hele land draait vierkant met ministers die over elkaars voeten struikelen om zo groot mogelijke flaters te slaan. Sommige waarnemers spreken al van een kolderbrigade die aan het werk is en die het land zo snel mogelijk over de rand van de afgrond wil duwen. In Europa wordt met een wantrouwig blik richting Frankrijk gekeken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs