Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1004 artikelen gevonden. Artikel 341 tot 345
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: maandag 7 oktober 2013

'Nederland is uit RECESSIE'

Die voorspelling doet Klaas Knot maandag, president van De Nederlandsche Bank (DNB), tijdens een halfjaarlijks overzicht van ontwikkelingen die invloed kunnen hebben op de financiële stabiliteit van Nederland.

"Ik ben redelijk optimistisch over de Nederlandse economie. Heel veel seinen staan op groen", zegt Knot. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

Effectenbeurzen Wall Street veren op

De aandelenmarkten op Wall Street herstelden zich vrijdag, de vierde dag sinds de Amerikaanse federale overheid grotendeels op slot ging, van de stevige verliezen van een dag eerder. De vrees dat de zogenoemde shutdown een nieuwe RECESSIE inluidt, leek naar de achtergrond te zijn gedrongen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 4 oktober 2013

Mathijs Bouman: Europa krabbelt op

“De eurocrisis is voorbij”. Eind december 2012 deed de Franse president François Hollande deze uitspraak. Half Europa verklaarde hem voor gek.

Typisch Frans wensdenken, vonden velen. Want hoewel de acute angst voor het uiteenvallen van de muntunie eind vorig jaar al wat was verminderd, was bijna het hele eurogebied in een RECESSIE beland. Die RECESSIE zou zorgen voor nieuwe schuldproblemen, verdere erosie van bankbalansen en mogelijk zelfs politieke instabiliteit.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 2 oktober 2013

Het einde van 'Koning Auto'? De ouderen kunnen niet meer, jongeren willen niet meer...

Een combinatie van factoren - stijgende benzineprijzen, meer duurzame voertuigen, de val van de auto als statussymbool en steeds minder jongeren die hun rijbewijs halen - maakt dat wanneer straks Europa uit een verwoestende RECESSIE ontwaakt, de automobielsector nog lang niet uit de brand zal zijn.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Veel rode seinen: angst voor nieuwe RECESSIE neemt toe

Een politieke impasse in verschillende landen en slechte indicatoren hebben de angst voor een nieuwe RECESSIE doen oplaaien. Sommige economen spraken maandag van de terugkeer van de grote crisis.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$