Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1003 artikelen gevonden. Artikel 341 tot 345
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 5 oktober 2013

Effectenbeurzen Wall Street veren op

De aandelenmarkten op Wall Street herstelden zich vrijdag, de vierde dag sinds de Amerikaanse federale overheid grotendeels op slot ging, van de stevige verliezen van een dag eerder. De vrees dat de zogenoemde shutdown een nieuwe RECESSIE inluidt, leek naar de achtergrond te zijn gedrongen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 4 oktober 2013

Mathijs Bouman: Europa krabbelt op

“De eurocrisis is voorbij”. Eind december 2012 deed de Franse president François Hollande deze uitspraak. Half Europa verklaarde hem voor gek.

Typisch Frans wensdenken, vonden velen. Want hoewel de acute angst voor het uiteenvallen van de muntunie eind vorig jaar al wat was verminderd, was bijna het hele eurogebied in een RECESSIE beland. Die RECESSIE zou zorgen voor nieuwe schuldproblemen, verdere erosie van bankbalansen en mogelijk zelfs politieke instabiliteit.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 2 oktober 2013

Het einde van 'Koning Auto'? De ouderen kunnen niet meer, jongeren willen niet meer...

Een combinatie van factoren - stijgende benzineprijzen, meer duurzame voertuigen, de val van de auto als statussymbool en steeds minder jongeren die hun rijbewijs halen - maakt dat wanneer straks Europa uit een verwoestende RECESSIE ontwaakt, de automobielsector nog lang niet uit de brand zal zijn.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: dinsdag 1 oktober 2013

Veel rode seinen: angst voor nieuwe RECESSIE neemt toe

Een politieke impasse in verschillende landen en slechte indicatoren hebben de angst voor een nieuwe RECESSIE doen oplaaien. Sommige economen spraken maandag van de terugkeer van de grote crisis.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 30 september 2013

Wie zegt dat de RECESSIE voorbij is, is een idioot of heeft een verborgen agenda. Of beide...

Om middernacht zal de RECESSIE in de eurozone officieel ten einde komen. Nadat in het tweede kwartaal van dit jaar een groei van 0,3% werd opgetekend, zal ook het derde kwartaal met een minimalistische groei worden afgesloten. Officieel maakt dit een einde aan de RECESSIE en onze politici zullen niet nalaten luidop te verkondigen dat dit het bewijs is dat hun recepten eindelijk werken. Doch wie zegt dat de RECESSIE voorbij is, is een idioot of heeft een verborgen agenda. Of beide..., schrijft Wolfgang Munchau in deLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$