Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1004 artikelen gevonden. Artikel 346 tot 350
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 30 september 2013

Wie zegt dat de RECESSIE voorbij is, is een idioot of heeft een verborgen agenda. Of beide...

Om middernacht zal de RECESSIE in de eurozone officieel ten einde komen. Nadat in het tweede kwartaal van dit jaar een groei van 0,3% werd opgetekend, zal ook het derde kwartaal met een minimalistische groei worden afgesloten. Officieel maakt dit een einde aan de RECESSIE en onze politici zullen niet nalaten luidop te verkondigen dat dit het bewijs is dat hun recepten eindelijk werken. Doch wie zegt dat de RECESSIE voorbij is, is een idioot of heeft een verborgen agenda. Of beide..., schrijft Wolfgang Munchau in de

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 27 september 2013

Ssst, niet verder vertellen. De VS zit in een RECESSIE!!

Als je de gewone media volgt, is alles goed in de Verenigde Staten. De groei komt terug, ... werkloosheid daalt,... de aandelenmarkten staan op een hoogtepunt,... alles gaat de goede kant uit. Dat klopt behalve dat alles een leugen is. Het bbp van de VS groeide nog 2,5 % in het tweede kwartaal, zij het dat de berekening werd aangepast die het bbp groter doet uitvallen.

Het officiële werkloosheidsniveau ligt op 7,3 %, maar daar wordt geen rekening gehouden met die miljoenen mensen die niet actief zijn op de arbeidsmarkt (ontmoedigd), en de andere miljoenen mensen die deeltijds werken maar liever voltijds zouden werken. Zo komt het reële cijfer eerder bij een werkloosheid van 14 %.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 25 september 2013
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 september 2013

Amerika’s drijvende economische kracht zwakt af

De vastgoedmarkt in de Verenigde Staten heeft er een sterke remonte opzitten. Dit heeft de Amerikaanse economie ondersteund. Zonder een nieuwe boom op de vastgoedmarkt was de Verenigde Staten waarschijnlijk al lang terug in een RECESSIE beland. En het is juist deze vastgoedmarkt die begint te vertragen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 19 september 2013

Ierland uit RECESSIE na groei in tweede kwartaal

De Ierse economie is in het tweede kwartaal weer gegroeid. Dat maakte het nationale statistiekbureau vandaag bekend. Daarmee eindigt de tweede RECESSIE in het land sinds 2008.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$