EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2018

3 eenvoudige regels om rijk te worden met beleggen

Of het nu om aandelen, cryptomunten of zeldzame stripverhalen gaat, … er zijn 3 eenvoudige regels die iedereen kan volgen om er rijk mee te worden. Vergeet het effect van rentevoeten, handelsoorlogen, inflatie, RECESSIEs, … Er is maar 1 ding dat je moet onthouden: 3 eenvoudige regels om succesvol te beleggen.

Succesvol beleggen komt neer op ...

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

‘Cryptomarkt is zoals de Nasdaq in 1974’

Het is een opmerkelijke uitspraak van Teeka Tiwari, uitgever van o.m. Palm Beach Confidential, een Amerikaanse beleggers-adviesbrief. Hier hoort en ziet u hem aan het woord over beleggen in cryptomunten. De beurscrash van 1973-1974 was een van de ergste in de moderne geschiedenis. De economie wereldwijd was al enkele jaren in RECESSIE. Met het Nixon effect, de oliecrisis, het Bretton Woods systeem dat instuikte en de dollar gedevalueerd. Hoog tijd om in de cryptomarkt te beleggen dus, zegt Tiwari. Roekeloos of net uiterst intelligent? Want de Nasdaq index ging wel maal 133 van 1974 tot 2018…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

Amerikaanse arbeidsmarkt is niet zo sterk als het lijkt

Het Amerikaanse werkloosheidspercentage beweegt op dit moment op een historisch laag niveau. Het percentage van 3,9% doet ons geloven dat de Amerikaanse arbeidsmarkt kerngezond is. De vraag is alleen of dat daadwerkelijk wel zo is.

Onlangs verschenen er opnieuw fantastische cijfers over de Amerikaanse arbeidsmarkt. Zo steeg vorige maand het gemiddelde uurloon met 2,9%; de sterkste stijging sinds de Grote RECESSIE. Josh Bivens, hoofdeconoom bij het liberale economische beleidsinstituut, is niet overtuigd van de huidige arbeidscijfers. Hij laat weten dat Amerika ver verwijderd is van ‘volledige werkgelegenheid’. Een term die de afgelopen maanden vaak is gebruikt als het ging om de Amerikaanse arbeidsmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 september 2018

Oud-Fed-baas Bernanke: Gevolgen financiële crisis flink onderschat

Volgens Bernanke was niet verwacht hoe groot de economische schade zou zijn door de crisis die uitbrak na de val van zakenbank Lehman Brothers in 2008. ''Niemand zag aankomen hoe wijdverspreid en verwoestend de crisis zou zijn'', stelt Bernanke. De paniek die het financiële systeem in zijn greep kreeg was volgens hem de belangrijkste reden voor de zware diepte van de RECESSIE.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 5 september 2018

Ze kunnen maar één ding doen

De laatste keer dat een centrale bankier besloot dat er op de korte termijn pijn moest worden geleden om zodoende op de lange termijn weer gezond te worden, was in 1980. Paul Volcker werd ervoor verketterd. Hij werd door de media zowat tot Amerikaans staatsvijand nr. 1 verklaard. Die man heeft in de jaren 1980 tot 1982 een zwaar leven gehad. Nu is de druk op centrale bankiers nog veel groter. Niemand durft de economie in een RECESSIE te duwen om hem zodoende voor de lange termijn gezond te maken. Sterker nog, ze zijn zelfs doodsbang voor een RECESSIE.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs