Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

997 artikelen gevonden. Artikel 356 tot 360
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Eurolanden doorbreken langste RECESSIE ooit

De economie in de eurozone is in het tweede kwartaal 0,3 procent gegroeid in vergelijking met de eerste drie maanden van het jaar.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

RECESSIE duurt voort

De Nederlandse economie is in het tweede kwartaal gekrompen met 0,2 ten opzichte van de eerste drie maanden van dit jaar. Dit is het vierde kwartaal op rij waarin het groeicijfer negatief uitpakt.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

't Is gebeurd! De ergste RECESSIE in de eurozone sinds de Grote Depressie is voorbij

Er zijn eindelijk tekenen van economisch herstel in Europa. Dat zeggen verschillende economische analisten. Volgens Mads Koefoed, Hoofd Macrostrategie bij de Deense Saxobank, zullen cijfers die deze week worden gepubliceerd  aantonen dat de eurozone eindelijk uit de RECESSIE is geraakt die in het tweede deel van 2011 begon. Koefoed wijst op het toenemende vertrouwen in de Europese zakenwereld én de stijging in het inhuren van interimkrachten, traditioneel een graadmeter voor de stand van de economie.

Bron: parool.nl
Geplaatst: zaterdag 10 augustus 2013

Crisis over, herstel, einde RECESSIE: me hoela!

In crisis is net als in oorlog de waarheid het eerste slachtoffer. Al een aantal weken worden we bestookt met mededelingen dat het ergste voorbij is, dat de crisis zijn dieptepunt heeft bereikt en we zo zoetjesaan op herstel mogen hopen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 6 augustus 2013

Italië in langste RECESSIE sinds WO II

De Italiaanse economie is tijdens het tweede kwartaal gekrompen met 0,2 procent tegenover het eerste kwartaal. Het is het achtste kwartaal op rij dat de economie achteruitgaat. Daarmee zit het Zuid-Europese land in de langste RECESSIE sinds de Tweede Wereldoorlog. Dat blijkt dinsdag uit gegevens van het nationale bureau voor de statistiek Istat.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$