Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1003 artikelen gevonden. Artikel 371 tot 375
Bron: presseurop.eu
Geplaatst: dinsdag 30 juli 2013

Eurozone : Economie veert onverwacht op, maar blijft precair

Voor Berliner Zeitung is het “einde van de RECESSIE in Europa” in zicht. De krant baseert zich op de laatste inkoopmanagersindex (PMI), waarvoor ongeveer drieduizend bedrijven in Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Ierland, Griekenland en Nederland zijn onderzocht. De index vormt een van de meest betrouwbare indicatoren van toekomstige economische groei.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 30 juli 2013

Spaanse RECESSIE vlakt af

De Spaanse RECESSIE neemt in kracht af. De economie van het land kromp in het tweede kwartaal met 0,1 procent op kwartaalbasis, waar een kwartaal eerder nog sprake was van een economische teruggang van 0,5 procent.

Bron: happynews.nl
Geplaatst: vrijdag 26 juli 2013

Nederlandse Economie binnenkort uit de RECESSIE

De Nederlandse economie vertoont in het tweede kwartaal van dit jaar nog een kleine krimp van 0,3 procent, maar daarna zet het herstel in. Dat hebben de Rotterdamse economen Philip Hans Franses en Bert de Groot, beiden hoogleraar aan de Erasmus Universiteit, maandag voorspeld.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Economisch herstel eurozone zet beurs op winst

Op de Brusselse beurs zagen D'Ieteren, KBC en UCB hun waarde vandaag meer dan 3 procent stijgen. Ze trokken daarmee de Bel20-beursindex naar een winst van 1,43 procent en een slotnotering van 2.665,73 punten. De beleggers toonden zich enthousiast over de berichten dat Europa, met Duitsland voorop, stilaan uit een RECESSIE klimt.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 24 juli 2013

Eurozone komt uit RECESSIE, maar niet uit de crisis

Verschillende economische indicatoren geven aan dat de eurozone eindelijk uit de RECESSIE komt. De PMI-index stijgt van 48,7 naar 50,4 en dat is meer dan verwacht. Een cijfer boven de 50 geeft aan dat de eurozone uit de greep van de RECESSIE geraakt. De index staat daarenboven op zijn hoogste punt in 18 maanden. Ook in de periferie wordt vooruitgang genoteerd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$