Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1006 artikelen gevonden. Artikel 371 tot 375
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2013

Aantal Spaanse werklozen daalt verder tot 4,7 miljoen

Het aantal werklozen in Spanje is in juli voor de vijfde maand op rij afgenomen, maar blijft desalniettemin op een hoog niveau staan van 4,70 miljoen mensen. Dat meldt het Spaanse ministerie van Werk vandaag. Het Zuid-Europese land verkeert al bijna twee jaar in RECESSIE.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 1 augustus 2013

Barron’s: “Amerika stevent op een langdurige RECESSIE af”

De overheidsschuld van de U.S. blijft boomen en wanneer die stijging geen halt toegeroepen wordt zal de economie daar de gevolgen van ondervinden. Die economie stevent namelijk op een langlopende RECESSIE af, een RECESSIE die jarenlang kan aanslepen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 31 juli 2013

IMF: Grieks herstel in 2014 moet kunnen

Griekenland moet in staat zijn volgend jaar een einde te maken aan de diepe economische RECESSIE. De risico's voor het geplaagde Zuid-Europese land blijven echter groot. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een rapport dat vandaag gepubliceerd werd.

Bron: presseurop.eu
Geplaatst: dinsdag 30 juli 2013

Eurozone : Economie veert onverwacht op, maar blijft precair

Voor Berliner Zeitung is het “einde van de RECESSIE in Europa” in zicht. De krant baseert zich op de laatste inkoopmanagersindex (PMI), waarvoor ongeveer drieduizend bedrijven in Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Ierland, Griekenland en Nederland zijn onderzocht. De index vormt een van de meest betrouwbare indicatoren van toekomstige economische groei.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 30 juli 2013

Spaanse RECESSIE vlakt af

De Spaanse RECESSIE neemt in kracht af. De economie van het land kromp in het tweede kwartaal met 0,1 procent op kwartaalbasis, waar een kwartaal eerder nog sprake was van een economische teruggang van 0,5 procent.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$