Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1006 artikelen gevonden. Artikel 386 tot 390
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

IMF somberder over wereldeconomie

De tegenvallende groei in bijvoorbeeld China komt bovenop de RECESSIE in de eurozone, die heviger is dan eerder werd voorspeld. Daarnaast wordt de groei in de Verenigde Staten gedrukt door de bezuinigingen en hogere belastingen die daar dit jaar zijn ingevoerd.

Bron: spitsnieuws.nl
Geplaatst: maandag 8 juli 2013

FEEST: 'Nederland bijna uit RECESSIE

Nederlanders, verheug u! We zijn namelijk bijna af van die verrekte RECESSIE. In het tweede kwartaal van dit jaar vertoonde onze economie nog maar een kleine krimp van 0,3 procent, maar het herstel is aanstaande.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 8 juli 2013

Economen: Nederland bijna uit RECESSIE

De Nederlandse economie vertoont in het tweede kwartaal van dit jaar nog een kleine krimp van 0,3 procent, maar daarna zet het herstel in. Dat hebben de Rotterdamse economen Philip Hans Franses en Bert de Groot, beiden hoogleraar aan de Erasmus Universiteit,voorspeld.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zondag 7 juli 2013

De klant is zo weg

Deze week sloten 183 winkels van Free Record Shop en de Harense Smit hun deuren. Sommige winkels werden gered en gingen weer open, maar per saldo stonden opnieuw honderden mensen op straat.

Uiteraard is dit het gevolg van de RECESSIE en de onstuitbare opmars van webshops. Maar ik zie nog een oorzaak: de slechte klantenservice. 

Bron: netstem.nl
Geplaatst: zondag 7 juli 2013

Maak jij je zorgen als werkende Nederlander?

De werkloosheid is de afgelopen twee jaar enorm gestegen. Momenteel loopt het aantal werklozen tegen de 700.000. Niet verwonderlijk natuurlijk, Nederland zit in een RECESSIE. Dit terwijl onze oosterburen in Duitsland een RECESSIE nipt weten te ontwijken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$