EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: vrijdag 31 augustus 2018

Fondsbeheerders rekenen op een RECESSIE in de tweede helft van 2019

De meest recente enquête van Bank of America Merrill Lynch maakt duidelijk dat steeds meer fondsbeheerders rekening houden met een Amerikaanse RECESSIE in het tweede deel van 2019. En ondanks het feit dat dit nog een jaar van ons verwijderd is, kan dit proces een stuk sneller gaan dan waar de meeste beleggers op dit moment rekening mee houden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 augustus 2018

De kans op een snelle RECESSIE is vrij klein

De wereldeconomie groeit op dit moment aan een mooi tempo en ook de groeivooruitzichten zien er goed uit. Uiteraard kan een eventuele handelsoorlog nog roet in het eten gooien, maar normaliter blijft de groei standhouden. In Amerika ziet de situatie er nog steeds erg rooskleurig uit. En daarom lijkt de kans op een snelle RECESSIE vrij klein te zijn.

De meest recente groeicijfers laten zien dat het Amerikaanse bruto binnenlands product nog steeds te maken heeft met een indrukwekkende groei. In het bijzonder valt de kracht van de arbeidssector op. Het aantal werkloosheidsuitkeringen blijft dalen en juist die dalende trend bevestigt dat de kans op een snelle Amerikaanse RECESSIE bijzonder klein is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Deze indicator geeft aan dat we NIET hoeven te vrezen voor een RECESSIE

De Amerikaanse economie draait op dit moment op volle toeren. De belastingverlagingen van Donald Trump hebben er zelfs voor weten te zorgen dat de economie kan genieten van een extra groeistimulans. Ook de toekomst ziet er nog steeds rooskleurig uit.

De Amerikaanse centrale bank is op de rem gaan staan. Zo heeft de Fed, onder leiding van Jerome Powell, al twee keer dit jaar de rentestand verhoogd en daarnaast is het balanstotaal flink teruggebracht. Dit is ook terecht, want de Amerikaanse economie is sterk genoeg om op eigen benen te staan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Een Amerikaanse RECESSIE-indicator knippert rood

De Amerikaanse economie draait op dit moment op volle toeren. Wat dat betreft kan de titel van deze blog dus wat verwarrend overkomen. Toch is deze titel wel juist, want een belangrijke RECESSIE-indicator heeft onlangs een waarschuwingssignaal afgegeven. En het is de moeite waard om dit signaal serieus te nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Er zijn al twee crypto miljardairs op de wereld

De Bloomberg Billionaires Index, een lijstje van de rijkste mensen ter wereld, is afgelopen week weer gepubliceerd. Ondanks dat ‘zijn’ Facebook dit jaar al door zeer woelige wateren is gegaan, is het persoonlijke vermogen van Mark Zuckerberg toegenomen met 1,88 miljard euro. In de top 500 van de rijkste mensen ter wereld stijgt hij daarmee van plaats vier naar drie. Wie dacht dat alle negatieve media de beurskoers van Facebook zouden doen kelderen en daarmee de 34-jarige ondernemer aan de bedelstaf brengen, zal niet weinig verrast zijn. De baas van sociale-mediagigant Facebook heeft met 81,6 miljard dollar nog slechts twee mede-Amerikanen in te halen om de àllerrijkste mens op aarde te worden. Al zal dat niet voor direct zijn want voor hem staan Bill ‘RECESSIE in aantocht‘ Gates van Microsoft met 94,2 miljard en Jeff Bezos van Amazon met maar liefst 142 miljard dollar. De volledige lijst van miljardairs kunt u hier bekijken.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs