Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

1004 artikelen gevonden. Artikel 426 tot 430
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Britse economie vermijdt drievoudige RECESSIE

De Britse economie heeft in het eerste kwartaal een groei van 0,3 procent gekend. Dat blijkt uit voorlopige ramingen van het Britse statistiekbureau. Groot-Brittannië vermijdt zo een drievoudige RECESSIE, een zogenaamde "triple-dip".

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Crisis tast nu ook hart van de eurozone aan; Duitsland gaat richting RECESSIE

De Duitse economie gaat in RECESSIE. Dat moet blijken uit de Flash PMI (Purchasing Managers Index)  die door onderzoeksbureau Markit wordt gepubliceerd. De PMI zakt voor het eerst in een half jaar onder de 50. Verontrustender is dat alle vier de indicatoren onder de 50 noteren en dat de productie zelfs onder de 48 afklokte.

Bron: europa-nu.nl
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Financiële problemen Slovenië

De Sloveense economie is relatief klein en de invloed van de omringende economieën op Slovenië is groot. Omdat er veel handel wordt gedreven met Italië en daar veel Sloveens kapitaal uitstaat, werd Slovenië ook getroffen door de economische crisis in Italië. Ook de crisis in Griekenland bezorgde Slovenië veel problemen. Inmiddels verkeert Slovenië zelf in een economische RECESSIE.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

IMF verlaagt verwachtingen wereldeconomie

De aanhoudende RECESSIE in Europa en een lentedip in de Amerikaanse economie hebben een negatieve impact op het herstel van de wereldeconomie, concludeert het Internationaal Monetair Fonds.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Eurozone vanaf tweede kwartaal uit RECESSIE

De eurozone zal in het tweede kwartaal de RECESSIE achter zich laten. Dat voorspellen grote Europese economische onderzoeksinstituten. De economie van het eurogebied zal dan met 0,1 procent groeien. In het derde kwartaal zou een groei van 0,2 procent kunnen worden geregistreerd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$