EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Een Amerikaanse RECESSIE-indicator knippert rood

De Amerikaanse economie draait op dit moment op volle toeren. Wat dat betreft kan de titel van deze blog dus wat verwarrend overkomen. Toch is deze titel wel juist, want een belangrijke RECESSIE-indicator heeft onlangs een waarschuwingssignaal afgegeven. En het is de moeite waard om dit signaal serieus te nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 juli 2018

Er zijn al twee crypto miljardairs op de wereld

De Bloomberg Billionaires Index, een lijstje van de rijkste mensen ter wereld, is afgelopen week weer gepubliceerd. Ondanks dat ‘zijn’ Facebook dit jaar al door zeer woelige wateren is gegaan, is het persoonlijke vermogen van Mark Zuckerberg toegenomen met 1,88 miljard euro. In de top 500 van de rijkste mensen ter wereld stijgt hij daarmee van plaats vier naar drie. Wie dacht dat alle negatieve media de beurskoers van Facebook zouden doen kelderen en daarmee de 34-jarige ondernemer aan de bedelstaf brengen, zal niet weinig verrast zijn. De baas van sociale-mediagigant Facebook heeft met 81,6 miljard dollar nog slechts twee mede-Amerikanen in te halen om de àllerrijkste mens op aarde te worden. Al zal dat niet voor direct zijn want voor hem staan Bill ‘RECESSIE in aantocht‘ Gates van Microsoft met 94,2 miljard en Jeff Bezos van Amazon met maar liefst 142 miljard dollar. De volledige lijst van miljardairs kunt u hier bekijken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 juni 2018

Rosenberg: “Top is bereikt en binnen 12 maanden komt er een RECESSIE

David Rosenberg, hoofd-econoom en strateeg bij Gluskin Sheff & Associates, maakt zich grote zorgen over de Amerikaanse economie. Volgens hem bewegen we op dit moment binnen een zogenoemde ‘late economische cyclus’. Deze cyclus wordt volgens hem gekenmerkt door stijgende lonen en haast volledige werkgelegenheid. Daarnaast heeft de Amerikaanse centrale bank de zeepbel alleen maar verder opgeblazen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 10 juni 2018

Wie 27 is en in Australië woont heeft nog nooit een RECESSIE meegemaakt

Australië beleeft een sterke economische periode. De nationale economie kende tijdens het eerste kwartaal van dit jaar een groei met 3,1 procent tegenover dezelfde periode vorig jaar. Daarmee heeft het land zijn sterkste economische groei in twee jaar laten optekenen. Er kan dan ook gesteld worden dat de Australische jongeren zich letterlijk niet kunnen inbeelden wat een crisis inhoudt.

Hun land kent immers al gedurende zevenentwintig jaar een ononderbroken groei. Het bruto binnenlandse product van Australië kende tijdens het eerste kwartaal van dit jaar een groei met 1 procent, tegenover een toename met 0,5 procent de laatste drie maanden van vorig jaar.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2018

Waarom daalt de Turkse lira zo hard?

Over een maand vinden er in Turkije verkiezingen plaats. Ondanks de economische groei zijn er tal van indicatoren die wijzen richting een aanstaande RECESSIE. En dat zorgt er voor dat de druk op Erdogan flink wordt opgevoerd. De dalende lira vormt een grote bedreiging voor de machtspositie van Erdogan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs