EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 451 tot 455
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Spanje zakt dieper in RECESSIE

Spanje is dieper in de RECESSIE beland dan gevreesd. In het vierde kwartaal kromp het Spaanse bbp 0,8 procent tegenover het vorige kwartaal. Dat is meer dan de krimp van 0,7 procent waar was van uitgegaan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Nederland: de ziek gemaakte man van Europa?

Nederland zit in een diepe RECESSIE. Elke maand komen er 19.000 werklozen bij, het aantal bedrijfsfaillissementen was nooit hoger. Toch is de kans dat de regering Rutte het economisch geweer van schouder verwisselt gering, schrijft De Groene Amsterdammer:

'In de jaren tachtig wist Nederland zich, door meer concurrerend te worden, uit de RECESSIE exporteren. Anno 2013 ís Nederland concurrerend, getuige de exportcijfers. Verdere loonmatiging en versobering van sociale voorzieningen zorgen alleen maar voor minder binnenlandse vraag.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

Michael Pento: “QE5 ligt om de hoek”

Vermogensbeheerder Michael Pento zei afgelopen week op Yahoo Finance dat meer monetaire stimulering door de Amerikaanse centrale bank voor de hand ligt. Amerika staat voor een nieuwe RECESSIE, niets doen zal geen optie zijn voor de centrale bank.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

Michael Pento: "QE5 komt eraan"

Volgens vermogensbeheerder Michael Pento kan de Amerikaanse centrale bank niets anders doen dan meer stimuleren om een mogelijke RECESSIE te vermijden. De Amerikaanse economie kromp in het vierde kwartaal van 2012 en dit jaar zal waarschijnlijk niet veel beter gaan door stijgende belastingen en brandstofkosten, aldus Pento.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 februari 2013

Er is een uitweg uit de crisis: het 'Rijnlands model'

commentaar Elke crisis houdt een keer op. Dat zal ook nu gebeuren - hopelijk dit keer zonder wereldoorlog.

De Nederlandse economie is aan het krimpen, voor de derde keer sinds de banken ons de crisis brachten. De werkloosheid stijgt. Dat de regering-Rutte nu zwaar bezuinigt, komt door die RECESSIEs. Niet de hulp aan de banken, niet de hulp aan de Grieken, maar de gederfde inkomsten door de krimp zijn de reden om te bezuinigen.

Lees verder op trouw.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs