Nieuws / Artikelen met het woord

recessie

998 artikelen gevonden. Artikel 456 tot 460
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Vijf vragen over een RECESSIE

DEN HAAG - Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maakte donderdag bekend dat Nederland opnieuw in een RECESSIE is beland. Vijf vragen over dit onderwerp.

Bron: spitsnieuws.nl
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Nederland weer in RECESSIE

Een somber beeld werd vanmorgen geschetst tijdens de persconferentie van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) over de huidige economische situatie van ons land. Opnieuw is Nederland in een RECESSIE beland. Over het hele jaar 2012 was er sprake van een krimp van 0,9 procent. Het is de derde keer in vijf jaar dat Nederland in een RECESSIE zit.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Nederland weer in RECESSIE

Nederland is opnieuw in een RECESSIE beland. De economie is in het vierde kwartaal van 2012 met 0,2 procent gekrompen ten opzichte van het voorgaande kwartaal.

Over heel 2012 kromp de economie met 0,9 procent. Dat blijkt donderdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huishoudens besteedden in het vierde kwartaal 2,3 procent minder dan een jaar eerder. De consumptie door huishoudens krimpt daarmee al bijna twee jaar.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Japanse economie krimpt derde kwartaal op rij

De Japanse economie is tijdens het vierde kwartaal van 2012 niet uit de RECESSIE kunnen klimmen. Het bruto binnenlands product (bbp) daalde tijdens de maanden oktober, november en december met 0,1 procent in vergelijking met het kwartaal ervoor, meldt de Japanse regering.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 11 februari 2013

Britse economie niet hersteld van crisis uit 2008

De Britse economie is nog steeds niet hersteld van de financiële crisis die in 2008 om zich heen sloeg. Aan de hand van een aantal grafieken kan men concluderen dat de Britse economie nog niet terug is op het niveau van voor de RECESSIE, ondanks de monetaire stimulering door de centrale bank en de forse begrotingstekorten van de regering.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$