EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord recessie.
Artikel 486 tot 490 met de

betekenis van het woord RECESSIE

Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Nederland weer in RECESSIE

Een somber beeld werd vanmorgen geschetst tijdens de persconferentie van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) over de huidige economische situatie van ons land. Opnieuw is Nederland in een RECESSIE beland. Over het hele jaar 2012 was er sprake van een krimp van 0,9 procent. Het is de derde keer in vijf jaar dat Nederland in een RECESSIE zit.

Lees verder op spitsnieuws.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Nederland weer in RECESSIE

Nederland is opnieuw in een RECESSIE beland. De economie is in het vierde kwartaal van 2012 met 0,2 procent gekrompen ten opzichte van het voorgaande kwartaal.

Nederland is opnieuw in een RECESSIE beland. De economie is in het vierde kwartaal van 2012 met 0,2 procent gekrompen ten opzichte van het voorgaande kwartaal.

Over heel 2012 kromp de economie met 0,9 procent. Dat blijkt donderdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huishoudens besteedden in het vierde kwartaal 2,3 procent minder dan een jaar eerder. De consumptie door huishoudens krimpt daarmee al bijna twee jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2013

Japanse economie krimpt derde kwartaal op rij

De Japanse economie is tijdens het vierde kwartaal van 2012 niet uit de RECESSIE kunnen klimmen. Het bruto binnenlands product (bbp) daalde tijdens de maanden oktober, november en december met 0,1 procent in vergelijking met het kwartaal ervoor, meldt de Japanse regering.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 11 februari 2013

Britse economie niet hersteld van crisis uit 2008

De Britse economie is nog steeds niet hersteld van de financiële crisis die in 2008 om zich heen sloeg. Aan de hand van een aantal grafieken kan men concluderen dat de Britse economie nog niet terug is op het niveau van voor de RECESSIE, ondanks de monetaire stimulering door de centrale bank en de forse begrotingstekorten van de regering.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 4 februari 2013

Art Cashin: Amerikaans bbp-cijfer voorspelt RECESSIE

Volgens Art Cashin toonden de recente cijfers van het Amerikaanse bbp aan dat Amerika dit jaar in een RECESSIE zal belanden. De meeste analisten keken naar de daling van 0,1 % op kwartaalbasis, maar volgens Art Cashin was de jaargroei van 1,5 % in 2012 opmerkelijker. Een groei onder de 2 % wordt altijd gevolgd door een RECESSIE.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs