EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
25
kliks
23
kliks
Er zijn 24 artikelen gevonden met het woord roebel.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord ROEBEL

Geplaatst op: vrijdag 30 december 2016

ROEBEL, real en krona wisten de dollar voor te blijven

De IJslandse krona steeg in 2016 ten opzichte van de dollar met maar liefst 18 procent. Ook de Braziliaanse real bleek een sterke munt. In 2016 was daarnaast de Russische ROEBEL een van de best presterende valuta.

De IJslandse krona steeg in 2016 ten opzichte van de dollar met maar liefst 18 procent. Ook de Braziliaanse real bleek een sterke munt. In 2016 was daarnaast de Russische ROEBEL een van de best presterende valuta.

De Braziliaanse real en ook haar aandelenmarkt sluiten 2016 af met de beste jaarlijkse performance in zeven jaar tijd. De real steeg 21.5 procent in 2016, en dat na 5 jaar lang aan waarde te verliezen.

Het laat de rest van de Zuid-Amerikaanse valuta ver achter zich. Daarnaast steeg de Braziliaanse index, de Bovespa, met 38.9 procent. Ten opzichte van de dollar ging het in 2016 zelfs met 68.8 procent hoger.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 14 december 2016

Poetin, niet Trump is ‘Man van het Jaar 2016’

De Russische ROEBEL blijft terrein winnen, ondanks de sterke prestaties van de Amerikaanse dollar. Hebben zowat alle opkomende economieën te lijden onder de stijging van de ‘greenback’, dan vormt de ROEBEL de uitzondering op de regel. Sinds maandag betalen de Russen 3% minder voor een dollar; sinds de verkiezing van Donald Trump tot nieuwe president van de VS zelfs 7%. Twee redenen verklaren dit succes: ten eerste is er de opstoot van de olieprijs, een belangrijke factor voor de Russische economie in het algemeen (44% van de federale inkomsten in 2015) en de ROEBEL in het bijzonder. De olieprijs is sinds begin dit jaar met bijna 50% gestegen.

De internationale comeback van Poetin Dan is er de status van Rusland op het wereldtoneel. Sinds de verkiezing van Donald Trump in de VS lijkt Poetin aan een internationale comeback bezig: niet enkel hebben de VS hem in Aleppo geen strobreed in de weg gelegd, de benoeming van Exxon Mobil-CEO Rex Tillerson – die  tot minister van Buitenlandse Zaken, laat vermoeden dat Trump en Poetin samen grote plannen hebben. Tillerson is een oude bekende van president Vladimir Poetin, die hem in 2013 een hoge Russische onderscheiding, de Orde van de Vriendschap, toekende.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 14 december 2016

Iran en Rusland willen in eigen valuta handelen

Rusland en Iran willen het gebruik van hun eigen valuta in de onderlinge handel promoten door de Russische ROEBEL en de Iraanse rial direct verwisselbaar te maken. Dat verklaarde Andrey Melnikov, woordvoerder van de Russische centrale bank, onlangs tegenover Sputnik. Moskou en Teheran willen meer samenwerking op economisch gebied en dat betekent dat er meer in de eigen valuta gehandeld moet worden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 9 december 2016

Kremlinzender Russia Today start Franstalige versie

De televisieketen Russia Today (RT) krijgt van de Russische regering een budget van 1,22 miljard ROEBEL of 19 miljoen dollar om een Franstalig kanaal op te starten. De dotatie werd recent in de Duma, het Russische parlement, goedgekeurd.

In totaal zal de televisieketen, die eigendom is van de Russische staat, volgend jaar op een werkingsbudget van 18,74 miljard ROEBEL kunnen rekenen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 14 november 2016

Is dit hét moment om te beleggen in Russische aandelen?

Russische investeerders juichen de verrassende overwinning van Donald J. Trump toe. Ze hopen met Trump als politieke leider van de westerse wereld op soepelere economische vooruitzichten. De Russische aandelenbeurs reageerde alvast hoopvol op de overwinning van Trump.

Afgelopen woensdag steeg de Russische beurs zo’n 2%. Het was een van de weinige lichtpunten op de rode beursdag. De Russische ROEBEL steeg die dag ook ten opzichte van de Amerikaanse dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs