EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: zaterdag 21 december 2019

Islamitische landen overwegen goud tegen SANCTIES

Iran, Maleisië, Turkije en Qatar overwegen onderling handel in goud af te rekenen tegen mogelijke economische SANCTIES. Dat zei de Maleisische premier Mahathir Mohamad vandaag tijdens een bijeenkomst van verschillende islamitische landen in Maleisië. Hij wil een door goud gedekte munt als alternatief voor de Amerikaanse dollar in het internationale betalingsverkeer.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 december 2019

Trump ondertekent wet die SANCTIES oplegt om Europees-Russische gasleiding

De Amerikaanse president Donald Trump heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag (Nederlandse tijd) een wet ondertekend die SANCTIES oplegt aan bedrijven die betrokken zijn bij de aanleg van de Nord Stream 2-gaspijpleiding, meldt BBC News.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 21 december 2019

Allseas stopt met Nord Stream 2 door Amerikaanse SANCTIES

Allseas staakt haar werkzaamheden aan de Nord Stream 2 pijpleiding. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend. Het Nederlands-Zwitserse bedrijf neemt deze stap vanwege nieuwe Amerikaanse SANCTIES. Afgelopen nacht zette president Trump zijn handtekening onder de National Defense Authorization Act, een wet die eerder al door het Huis van Afgevaardigden was aangenomen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 december 2019

Merkel veroordeelt Amerikaanse SANCTIES tegen Nord Stream 2

De Duitse bondskanselier Merkel veroordeelt de Amerikaanse SANCTIES tegen Nord Stream 2, maar is niet van plan tegenmaatregelen te treffen. Merkel zei dat Duitsland dit soort extraterritoriale SANCTIES veroordeelt, maar dat er geen plannen zijn voor SANCTIES tegen de VS. “Ik zie geen andere optie dan om in gesprek te blijven en duidelijk te maken dat we dit soort praktijken niet goedkeuren”, zo verklaarde de bondskanselier in het Duitse parlement.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 16 december 2019

VS wil Nord Stream 2 met SANCTIES blokkeren

De Amerikaanse regering blijft Europa onder druk zetten om niet meer aardgas uit Rusland te importeren. Zo heeft het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden deze week nieuwe SANCTIES tegen de Nord Stream 2 goedgekeurd, de pijpleiding die Europa de komende decennia moet voorzien van aardgas. De SANCTIES zijn gericht tegen alle bedrijven die deelnemen aan dit internationale project, waaronder ook een aantal Nederlandse bedrijven.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs