EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2019

Crisis Venezuela: record aantal bitcoins verhandeld

Nooit eerder worden zoveel bitcoins verhandeld in het Zuid–Amerikaanse land. Met 1 miljoen procent inflatie is het geen wonder dat de bevolking de plaatselijke munt, de Bolivar, schuwt. De economische crisis woedt in februari 2019 heviger dan ooit. TwĂ©Ă© presidenten, Amerikaanse SANCTIES, lage olieprijzen en slecht financieel beheer hebben Venezuela genekt. Ondanks van de grootste oliereserves ter wereld is de economie in vijf jaar met bijna de helft gekrompen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2019

Maduro: “Wat is de casus belli voor een oorlog tegen Venezuela?”

De roep om het aftreden van de Venezolaanse president Maduro wordt steeds groter. De Verenigde Staten en verschillende bondgenoten hebben hun vertrouwen in de regering van Maduro opgezegd en hebben Juan Guaido erkend als interim-president van Venezuela. De regering in Washington heeft al verschillende SANCTIES opgelegd, maar zou ook een militaire interventie niet uitsluiten.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2019

Chaos in Venezuela: olietankers in Golf van Mexico weten niet waar naartoe

In de Golf van Mexico vormt zich een vloot van olietankers met aan boord omgerekend zo’n 7 miljoen vaten olie. Een aantal daarvan vervoeren olie die werd aangekocht vóóraleer de laatste reeks Amerikaanse SANCTIES van kracht werden. De andere tankers varen in opdracht van kopers die zich afvragen wie ze voor die olie moeten betalen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

EU blijft proberen Amerikaanse SANCTIES tegen Iran te omzeilen

Europese landen blijven manieren zoeken om de Amerikaanse SANCTIES tegen Iran te omzeilen en hebben de afgelopen dagen een nieuw betaalkanaal gepresenteerd. Het nieuwe kanaal, INSTEX genaamd, afkorting voor “Instrument in Support of Trade Exchanges”, is bedoeld om niet-olie- en gas-gerelateerde commerciĂ«le belangen van Europese partijen met Iran te beschermen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2019

Europees betalingskanaal met Iran opgezet om SANCTIES VS te omzeilen

Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië hebben een Europees betalingskanaal met Iran opgezet om Amerikaanse SANCTIES tegen dat land te omzeilen. Dat laten diplomaten weten aan persbureau Reuters.

Met het systeem hopen de landen dat Iran nog enige economische voordelen haalt uit de nucleaire deal uit 2015, die Iran sloot met grote mogendheden als de VS, de Europese Unie, Rusland en China.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs