EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: donderdag 19 september 2019

Komt er na de Kim Coin ook een Trump Coin?

Kim Jong-un is bezig een eigen cryptomunt te ontwikkelen. De Noord-Koreaanse dictator ziet er naar verluid een manier in om Amerikaanse SANCTIES te omzeilen. Net als bijvoorbeeld Cuba en Iran hiermee bezig zijn dan. Dit vernemen we uit verschillende betrouwbare bronnen zoals Vice News. Trouwens: de speciale vertegenwoordiger van ’s lands Ministerie van Buitenlandse Zaken zegt het zelf. News.u.today: “We are still in the very early stages in the creation of the token. Now we are in the phase of studying the goods that will give value to it.”

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 5 september 2019

China negeert SANCTIES en sluit miljardendeal met Iran

China gaat de komende jaren miljarden investeren in de oliesector en de infrastructuur van Iran. De twee landen sloten in 2016 al een strategisch partnerschap, maar nu zijn ook de eerste concrete investeringen bekend geworden. China zal de komende vijf jaar voor $280 miljard investeren in de olie- en gassector en voor $120 miljard in transport en infrastructuur. In ruil daarvoor krijg China voorrang bij nieuwe projecten en een vaste korting op de levering van olie en gas.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 2 september 2019

Vele Iraanse olieproducten ontsnappen aan Amerikaanse SANCTIES

De Iraanse export van ruwe petroleum is door de SANCTIES van de Verenigde Staten met 80 procent ingekrompen, maar de export van andere olieproducten blijft nagenoeg onaangeroerd. De verkoop van deze producten brengt Iran ongeveer 500 miljoen dollar per maand op. Dat blijkt uit ramingen van het persbureau Reuters. Iran produceert niet alleen ruwe petroleum. Het land brengt ook benzine, stookolie, scheepsbrandstoffen en aardgas op de markt.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2019

Turkije wil aansluiting op Russisch betaalsysteem

Turkije en Rusland hebben in juli gesprekken gevoerd over de implementatie van een alternatief betaalsysteem, zo meldt Bloomberg. De twee landen kwamen bijeen kort nadat de Verenigde Staten hadden gedreigd met nieuwe SANCTIES vanwege de S-400. Turkije heeft een aantal van deze Russische luchtafweersystemen gekocht, tot ongenoegen van de Verenigde Staten.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 5 augustus 2019

Russische minister van Financiën: Extra SANCTIES VS raken ons niet

Nieuwe Amerikaanse SANCTIES zullen het Russische financiële systeem niet schaden. Dat heeft de Russische minister van Financiën, Anton Siloeanov, dit weekend gezegd. Volgens hem heeft het financiële systeem van de Russen de afgelopen jaren al bewezen dat het bestand is tegen externe druk.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs