EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: dinsdag 23 april 2019

VS willen Iraanse olie-export reduceren tot… zero

Elk land in de wereld zal zijn invoer van olie uit Iran volledig moeten beëindigen. Naties die het embargo niet respecteren, dreigen zich aan SANCTIES van de Verenigde Staten bloot te stellen. Dat heeft Mike Pompeo, Amerikaanse minister van buitenlandse zaken, aangekondigd. De Verenigde Staten willen met het embargo Iran onder druk zetten nieuwe onderhandelingen over zijn nucleaire programma op te starten.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 18 april 2019

Franse minister: 'EU treft tegenmaatregelen als de VS SANCTIES Cuba doorzet'

De Europese Unie zal maatregelen treffen als de Verenigde Staten doorgaan met het plan om SANCTIES op te leggen op alle buitenlandse investeringen in Cuba. Dit zei de Franse minister van Financiën, Bruno Le Maire.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2019

Gaat goud de dollar vervangen?

Centrale banken kopen de laatste jaren steeds meer goud. Zo ook de Russische centrale bank. In februari kocht deze 31,1 ton goud in. Hiermee heeft de bank 2,149 ton in reserves en is het de vijfde grootste houder van goud ter wereld.

Het is geen toeval dat Rusland zoveel goud inkoopt. Het heeft namelijk te maken met de huidige economische en politieke situatie. Er zijn vrij veel spanningen met de Verenigde Staten door allerlei SANCTIES van de grootste economie ter wereld. Daarom wil Rusland zich minder afhankelijk maken van de Amerikaanse dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2019

De geopolitieke dimensies van Nord Stream 2

Nord Stream 2, het $11 miljard kostende pijpleidingproject door de Baltische Zee van Rusland naar Duitsland, is onderwerp geworden van een steeds meer gespannen politiek debat. De vrees voor toenemende Europese afhankelijkheid van Russisch aardgas te midden van een onstabiel geopolitiek klimaat heeft geleid tot discussies in zowel de Europese Unie (EU) als in de trans-Atlantische alliantie. Het vooruitzicht van Amerikaanse SANCTIES tegen bedrijven die betrokken zijn bij het project kan niet worden uitgesloten.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2019

Olieprijs dichtbij nieuwe highs

De olieprijzen zijn dichtbij de highs van 2019. Dat komt voornamelijk door minder aanbod van de olieproducerende landen, de OPEC. Daarnaast helpen SANCTIES van de Verenigde Staten tegen Iran en Venezuela de olieprijs omhoog.

Volgens CNBC noteerden futures van een vat West Texas Intermediate (WTI) op 59,10 dollar. Dat is dichtbij 59,23 dollar, het hoogtepunt van 2019.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs