EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Russische beurs daalt tien procent als gevolg van Amerikaanse SANCTIES

Economische crisis De Russische beurzen zijn ongeveer 10 procent lager gekoerst na de aankondiging van nieuwe Amerikaanse SANCTIES tegen Russische zakenlui en hun bedrijven. Op de beurs van Moskou ging de RTS-index met 11,5 procent omlaag, terwijl de Micex 9,2 procent de dieperik in ging.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Russisch aluminiumbedrijf crasht op beurs na Amerikaanse SANCTIES

Economische crisis Het Russische bedrijf Rusal, een van de belangrijkste aluminiumproducenten ter wereld, heeft vandaag zowat de helft van zijn beurswaarde in rook zien opgaan. Aan de basis liggen Amerikaanse SANCTIES tegen het bedrijf. Die kunnen Rusal financieel in moeilijkheden brengen. 

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 3 april 2018

Oorlog: SANCTIES en provocaties de moderne wapens

Door de revanche die China zopas neemt – hogere importtarieven op alvast 128 Noord-Amerikaanse producten – is een nieuwe oorlog officieel begonnen. Een handelsoorlog gelukkig en (nog) geen échte oorlog met soldaten en wapengekletter. Of nog erger: drones en (kern)raketten en bommen. In plaats daarvan zien we een oorlog waarin SANCTIES en provocaties de moderne wapens zijn.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 29 maart 2018

Theresa May overweegt economische SANCTIES tegen Rusland

De Britse premier Theresa May onderzoekt de mogelijkheden om Rusland financieel te raken, door de banken in het financiële centrum van Londen te verbieden Russische obligaties op de markt te brengen. Eerder dit jaar wist de Russische overheid met hulp van zogeheten clearing houses in het financiële centrum van Londen met de uitgifte van obligaties meer dan €3 miljard op te halen. Dat geld kwam voor een groot deel van institutionele beleggers, maar ook van vermogende Russen die op die manier een deel van hun geld uit het land proberen weg te sluizen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 26 maart 2018

Andere tijden III - Van petrodollar naar petroyuan gedekt door "goud"

[...] Dat zou voor China de motivatie creëren om in versneld tempo afscheid van de petrodollar te nemen en te vervangen door de petroyuan, gedekt door goud. Het is niet voor niets dat het land buiten de eigen productie (grootste ter wereld) achter de coulissen uit alle werelddelen goud blijft sprokkelen. Aangenomen wordt dat China intussen over de grootste goudvoorraad ter wereld beschikt met (aanzienlijk) meer tonnage dan tot dusver officieel naar buiten is gebracht. In elk geval maakte de goudprijs na Powells uitspraken met daarop de handelsSANCTIES als enige een klein vreugdedansje, terwijl de beurs en de obli’s juist minder “blij” waren.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs