EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: woensdag 29 augustus 2018

Iran wil meer garanties van de EU over afname olie

De Iraanse minister van Buitenlandse Zaken zegt nog steeds te wachten op meer toezeggingen vanuit de EU voor wat betreft de afname van ruwe olie. Met ingang van 4 november treden nieuwe Amerikaanse SANCTIES in werking, die andere landen verbieden om olie uit Iran te kopen. China en de landen van de Europese Unie hebben aangegeven dat ze deze SANCTIES niet willen opvolgen en dat ze olie uit het land zullen blijven importeren.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 29 augustus 2018

Russische aardgasproducent Gazprom profiteert van Amerikaanse SANCTIES

Gazprom vaart wel bij de hogere olie- en gasprijs en de zwakke roebel, die het gevolg is van Amerikaanse SANCTIES tegen Rusland. Het Russische concern kende mede daardoor zijn beste tweede kwartaal sinds 2015.

De nettowinst van 's werelds grootste gasproducent vervijfvoudigde ruimschoots tot dik 259 miljard roebel (3,2 miljard euro), van een kleine 48 miljard roebel een jaar eerder.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 augustus 2018

Meerderheid Amerikanen wil betere relatie met Rusland

De meerderheid van de Amerikaanse bevolking is van mening dat het beter is om de relaties met Rusland te verbeteren dan om harde SANCTIES op te leggen. Dat blijkt uit een nieuwe peiling van onderzoeksbureau Gallup onder iets meer dan duizend respondenten. De enquête werd uitgevoerd tussen 1 en 12 augustus.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

Iran: 'Genoeg middelen om gevolgen economische SANCTIES VS te compenseren'

De Iraanse regering heeft zaterdag gezegd dat het genoeg middelen achter de hand heeft om de gevolgen van de economische SANCTIES van de Verenigde Staten het hoofd te bieden.

Het land zal eventuele lagere inkomsten door de SANCTIES compenseren met extra inkomsten uit de verkoop van olie en andere natuurlijke hulpbronnen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

Iran waarschuwt dat OPEC-leden aandeel olie-export niet mogen compenseren

Iran heeft zondag gezegd dat het andere OPEC-leden niet is toegestaan om de beperkte olie-export van Iran te compenseren. De mogelijkheden voor Iran om olie te exporteren zijn beperkt door de SANCTIES die de Amerikaanse president Trump heeft ingesteld tegen het land.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs