EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2018

VS kondigen embargo af tegen Chinese chipfabrikant

De Verenigde Staten voeren SANCTIES in tegen de door de Chinese overheid gecontroleerde chipfabrikant Fujian Jinhua Integrated Circuit Company. De VS zetten zo een nieuwe stap in de handelsoorlog met China.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2018

‘Alternatief betaalsysteem voor Iran in november gereed’

Het alternatieve betaalsysteem waarmee Iran in staat wordt gesteld om handel te drijven met Europese landen wordt volgende maand gelanceerd. Dat zei de ambassadeur van Iran in Rusland in een interview met de Russische financiële krant Izvestia. Daarmee wordt de negatieve impact van eventuele Amerikaanse SANCTIES tegen het banksysteem van Iran verkleind.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

“Nord Stream 2 wordt gebouwd, ook met SANCTIES

De Nord Stream 2 pijpleiding zal er komen, ook als de Verenigde Staten besluiten om SANCTIES op te leggen aan de bedrijven die deelnemen aan dit project. Dat zei de Russische minister van Energie, Alexander Novak, tijdens de World Energy Week in Milaan. “We hopen dat er geen aanvullende SANCTIES komen, maar ook al zouden ze er komen dan nog zal het project voltooid worden. Het aanleggen van de pijpleiding is al begonnen.”

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2018

VS ontbindt verdrag met Iran na kritiek van Internationaal Gerechtshof

Minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo kondigt woensdag aan dat het vriendschapsverdrag van de VS met Iran wordt ontbonden. De aankondiging volgt op de uitspraken van het Internationaal Gerechtshof (ICJ), dat eerder vandaag stelde dat de Amerikaanse SANCTIES tegen Iran beperkt moeten worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2018

Lavrov: ‘Sommige landen proberen internationaal recht te ondermijnen’

De Russische minister van Buitenlandse Zaken heeft vorige week in zijn toespraak voor de Verenigde Naties hard uitgehaald naar landen die volgens hem het internationaal recht proberen te ondermijnen. Daarmee doelt hij op de dubbele standaarden van Westerse landen, die politieke chantage, economische SANCTIES en zelfs militaire interventies gebruiken om hun doelen te bereiken.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs