EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

Iran waarschuwt voor stijgende olieprijzen wereldwijd door Amerikaanse SANCTIES: ā€œPijnlijke maanden voor consumentenā€

De Iraanse regering heeft vandaag gewaarschuwd voor de gevolgen van de SANCTIES die de Amerikaanse president Donald Trump ingevoerd heeft voor de olie-export van het land. De SANCTIES tegen Iran zullen wereldwijd tot ā€œpijnlijke maandenā€ voor consumenten leiden, zo meldt de Iraanse minister van Olie Bidschan Namdar Sanganeh via nieuwsportaal IRIB-News.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 7 november 2018

Waarom mogen 8 landen Iraanse olie blijven importeren?

Ondanks de hernieuwde SANCTIES van de Verenigde Staten tegen Iran, hebben toch acht landen van de Amerikaans overheid een toestemming gekregen om verder petroleum uit het Aziatische land te blijven importeren. Dat heeft Mike Pompeo, Amerikaans minister van buitenlandse zaken, gemeld. De Amerikaanse president Donald Trump heeft de economische SANCTIES tegen Iran - die eerder door zijn voorganger Barack Obama waren opgeheven - weer ingevoerd.

Iran blijft volgens Trump immers, ondanks de gemaakte afspraken met de internationale gemeenschap, verder werken aan de ontwikkeling van kernwapens.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2018

Eurocommissaris dreigt met SANCTIES tegen Italiƫ als akkoord uitblijft

Eurocommissaris Pierre Moscovici zegt dat de Europese Commissie SANCTIES kan instellen tegen Italiƫ als een akkoord over de begroting uitblijft. Hij benadrukt deze optie niet in te willen zetten.

Vorige maand verwierp de Europese Commissie de begrotingsplannen van het Zuid-Europese land.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 november 2018

Rusland stookt vuur met Oekraïne weer op

Rusland voert harde economische SANCTIES in tegen buurland Oekraïne. De Russische premier Dmitri Medvedev heeft vorige week een decreet ondertekend met speciale maatregelen tegen 322 Oekraïense burgers en 68 bedrijven.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: maandag 5 november 2018

Betalingssysteem SWIFT sluit Iraanse banken af van netwerk

Betalingssysteem SWIFT gaat zich houden aan Amerikaanse SANCTIES voor Iran en banken uit dat land afsluiten van het netwerk van SWIFT. De beslissing van het concern, gevestigd in Brussel, is een klap voor de Europese pogingen om de handel met Iran op peil te houden.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs