EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: maandag 5 november 2018

Handelsoorlog tussen China en VS bevoordeelt... Iran

De handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China heeft zware consequenties gehad voor de export van de Amerikaanse sojaboeren, maar de slachtoffers hebben in Iran een onverwachte bondgenoot gevonden. Dat zegt Gregory Meyer, landbouwspecialist van de Britse zakenkrant Financial Times. Opmerkelijk genoeg liggen ook hier Amerikaanse SANCTIES aan de basis van het fenomeen.

“Sinds begin dit jaar hebben Amerikaanse sojaboeren al bijna 335.000 ton voorraden naar Iran verscheept,” aldus de Financial Times. “Dat is een opmerkelijke toename tegenover dezelfde periode vorig jaar, toen er van een uitvoer zelfs geen sprake was."

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: maandag 5 november 2018

Iran zegt Amerikaanse SANCTIES te zullen breken

Iran blijft olie verkopen en zal de SANCTIES breken die de Verenigde Staten het land hebben opgelegd. Dat zei de Iraanse president Hassan Rohani live op televisie.

"Amerika wil de olieverkoop van Iran tot nul terugbrengen maar wij zullen onze olie blijven verkopen." Volgens Rohani zijn de SANCTIES een handelsoorlog van de Verenigde Staten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 1 november 2018

OPEC-leden hebben olieproductie in oktober fors opgevoerd

De landen aangesloten bij oliekartel OPEC hebben de olieproductie in oktober fors opgevoerd. Vooral Saoedi-Arabië en Libië pompten flink meer olie op. Dit gebeurde kort voordat nieuwe SANCTIES tegen Iran in werking traden. De olieprijzen gingen, nadat de raming naar buiten kwam, stevig omlaag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 1 november 2018

India krijgt ontheffing voor SANCTIES tegen Iran

De Verenigde Staten heeft India een ontheffing verleend voor nieuwe SANCTIES tegen Iran, waarmee India toestemming krijgt om olie uit Iran te blijven importeren. Voorwaarde voor deze vrijstelling is dat het land veel minder olie mag afnemen. Haalde India er in het afgelopen jaar nog 22 miljoen ton ruwe olie uit Iran, vanaf nu moet dat worden teruggebracht tot een quotum van 1,25 miljoen ton per maand.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2018

VS kondigen embargo af tegen Chinese chipfabrikant

De Verenigde Staten voeren SANCTIES in tegen de door de Chinese overheid gecontroleerde chipfabrikant Fujian Jinhua Integrated Circuit Company. De VS zetten zo een nieuwe stap in de handelsoorlog met China.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs