EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: zondag 4 februari 2018

VS overweegt nieuwe SANCTIES tegen Venezuela

De Verenigde Staten overwegen de import van olie uit Venezuela en de export van geraffineerde olieproducten naar het land te blokkeren. Dat zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson zondag tijdens een persconferentie in Argentinië. Met een dergelijke sanctie kan de regering van de Venezolaanse president Maduro verder onder druk worden gezet om weer terug te keren naar de grondwet, zo verklaarde Tillerson.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 31 januari 2018

Joe Biden: Europa was moeilijk te overtuigen van SANCTIES tegen Rusland

Na de gebeurtenissen in Oekraïne en de Krim in 2014 was het helemaal niet vanzelfsprekend dat ook Europa SANCTIES zou opleggen aan Rusland. Volgens de toenmalig vice-president van de Verenigde Staten Joe Biden kostte het de Amerikaanse regering destijds veel moeite om de belangrijkste Europese regeringsleiders te overtuigen van het nut van SANCTIES tegen Rusland.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

VS zet Russische bedrijven en politici op sanctielijst

De Verenigde Staten hebben Russische functionarissen en bedrijven op de sanctielijst geplaatst. Het gaat onder meer om staatssecretaris Andrej Tsjerezov (Energie) en topman Sergej Topor-Gilka van het bedrijf Technopromexport.

In totaal legden de VS dit keer 21 mensen en negen ondernemingen SANCTIES op. Het Amerikaanse ministerie van Financiën liet weten dat de strafmaatregelen zijn genomen vanwege de Russische annexatie van de Krim.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 24 januari 2018

Nord Stream 2: Game changer voor Europa?

Rusland weet ondanks de Westerse economische SANCTIES steeds meer aardgas naar Europa te exporteren. Zo haalde Gazprom vorig jaar voor het eerst in de geschiedenis een marktaandeel van 40% op de Europese gasmarkt. De verwachting is dat dat aandeel in de toekomst verder zal toenemen door de aanleg van de Nord Stream 2.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 12 januari 2018

"Poetin wil eigen digitale munt om internationale SANCTIES te omzeilen"

De Russische president Vladimir Poetin zou van plan zijn om een eigen cryptomunt te lanceren. Met de “cryptoroebel” wil hij de internationale SANCTIES tegen zijn land omzeilen. Dat schrijft de Financial Times.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs