EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: donderdag 16 augustus 2018

VS dreigen met nieuwe SANCTIES tegen Ankara als Amerikaanse dominee niet vrijkomt

De VS zullen bijkomende SANCTIES tegen Turkije invoeren als de Amerikaanse dominee Andrew Brunson niet snel wordt vrijgelaten. Daarmee dreigt minister van Financiën Steven Mnuchin.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 16 augustus 2018

Turkije wil internationaal samenwerken tegen Amerikaanse SANCTIES

Landen die geraakt worden door Amerikaanse SANCTIES moeten samen optrekken en gecoördineerd met tegenmaatregelen komen, aldus de Turkse minister van Financiën, Berat Albayrak.

De minister doet zijn uitspraak donderdag tijdens een conferencecall met investeerders, waarin hij verder uitwijdde over de huidige liracrisis.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 augustus 2018

Russische premier waarschuwt VS voor handelsoorlog

Nieuwe Amerikaanse SANCTIES tegen Rusland die de banken of valuta treffen, kunnen worden uitgelegd als het uitroepen van een handelsoorlog. 

Die waarschuwing heeft de Russische premier Dmitri Medvedev vrijdag geuit naar aanleiding van aangekondigde nieuwe Amerikaanse SANCTIES tegen Rusland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

EU wil bedrijven beschermen tegen SANCTIES Iran

De Europese Unie doet een poging om bedrijven te beschermen tegen de SANCTIES die de Verenigde Staten hebben opgelegd aan Iran. De eerste ronde van SANCTIES die deze week zijn ingegaan leggen beperkingen op het het betalingsverkeer en de aanvoer van bepaalde machines en onderdelen, maar in november volgen nog strengere SANCTIES die andere landen verbieden om nog verder zaken te doen met het land.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Nieuwe Amerikaanse SANCTIES tegen Iran van kracht: "Iedereen die zaken doet met hen zal geen zaken doen met VS"

Om 6 uur Belgische tijd (middernacht in Washington) is een eerste reeks Amerikaanse SANCTIES tegen Iran in voege getreden. De SANCTIES komen er na de terugtrekking van de VS uit het nucleair akkoord met Iran uit 2015. De Amerikaanse president Donald Trump plaatste vervolgens een dreigende tweet. “Iedereen die zaken doet met Iran zal GEEN zaken doen met de Verenigde Staten”, klonk het. Het is hem naar eigen zeggen om de wereldvrede te doen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs