EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

EU overweegt handelsstrategie voor in stand houden Iran-deal

De EU overweegt Europese bedrijven die zowel in Iran als de VS actief zijn te beschermen tegen Amerikaanse SANCTIES. De unie zet hier mogelijk een nooit eerder gebruikte verordening voor in.

Met de verordening erkent de EU de SANCTIES niet en kunnen ondernemingen gewoon blijven draaien. Voor eventuele verliezen kunnen ze worden gecompenseerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 16 mei 2018

Zuid-Korea en Japan willen olie uit Iran blijven kopen

Zuid-Korea en Japan willen als bondgenoten van de Verenigde Staten een uitzondering op de nieuwe SANCTIES tegen Iran, omdat deze SANCTIES het op termijn onmogelijk maken om olie uit dat land te importeren. Met de nieuwe Amerikaanse SANCTIES hebben andere landen zes maanden de tijd om alle lopende contracten met Iran te verbreken en andere leveranciers voor olie te zoeken.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 16 mei 2018

EU overweegt olie uit Iran in euro af te rekenen

De Europese Unie zou overwegen een overstap te maken van de dollar naar de euro voor import van olie uit Iran. Dat gerucht is afkomstig van een diplomatieke bron die een anonieme verklaring deed tegenover de Russische nieuwssite Sputnik. We hebben het gerucht nog niet kunnen bevestigen, maar het zou wel mogelijk zijn in het kader van de nieuwe Amerikaanse SANCTIES. Daarmee wordt Iran namelijk afgesloten van het internationale betalingsverkeer in dollars.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 11 mei 2018

Venezolaanse olieschok belangrijker dan die in Iran

Er is de voorbije dagen vooral gesproken over de impact van Amerikaanse SANCTIES tegenover Iran op de internationale oliemarkt, maar volgens Spencer Jakab, columnist bij de Amerikaanse zakenkrant Wall Street Journal, zou er eerder naar Zuid-Amerika moeten worden gekeken. Volgens Jakab is er immers een aanzienlijke kans dat de oliesector in Venezuela helemaal zal instorten.

De columnist wijst er immers op dat Venezolaanse olieproductie door twee belangrijke problemen wordt bedreigd. Indien die bedreigingen zich daadwerkelijk doorzetten, moet volgens Jakab met een even zware impact rekening worden gehouden als door een vernieuwing van de SANCTIES tegenover Iran.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 10 mei 2018

Frankrijk en Duitsland zullen zakelijke belangen in Iran verdedigen

Frankrijk en Duitsland hebben aangegeven dat ze hun uiterste best zullen doen om de belangen van het bedrijfsleven ten aanzien van Iran veilig te stellen. Met het besluit van Trump om zich terug te trekken uit de deal met Iran komen er nieuwe Amerikaanse SANCTIES tegen het land, die gericht zijn tegen belangrijke sectoren als de olie- en gaswinning, raffinage en de financiële sector.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs