EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

China wil banden met Iran versterken

De Chinese president Xi Jinping heeft vandaag zijn steun uitgesproken voor Iran. Hij zei tegen de president van Iran dat hij een sterke band met het land wil onderhouden, ongeacht hoe de huidige situatie zich ontwikkelt. Volgens Persbureau Xinhua deed Xi Jinping deze uitspraken tijdens een ontmoeting met de Iraanse president Rouhani op een bijeenkomst van de Shanghai Cooperation Organization is Kirgizië. Eerder veroordeelde een Chinese diplomaat al de Amerikaanse SANCTIES tegen het land.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

'EU geeft groen licht voor SANCTIES om groeiende schuldenberg Italië'

De lidstaten van de Europese Unie zijn overeengekomen dat strafmaatregelen vanwege de groeiende schuldenberg van Italië geoorloofd zijn. Dat zeggen twee anonieme EU-functionarissen dinsdag tegen Reuters.

De vermeende beslissing bevestigt de eerdere bevindingen van de Europese Commissie dat Italië de fiscale regels van de EU overschrijdt, aldus een van de functionarissen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Duitse minister van Financiën op bezoek in Iran

Het betaalsysteem dat Europese landen kunnen gebruiken voor handel met Iran is bijna gereed. Dat zei de Duitse minister van Financiën Heiko Maas maandag voorafgaand aan zijn ontmoeting met de Iraanse president Rouhani. Dit nieuwe betaalsysteem genaamd INSTEX is door verschillende Europese landen ontwikkeld om Amerikaanse SANCTIES tegen Iran te omzeilen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2019

China beschuldigt Verenigde Staten van 'puur economisch terrorisme'

Het uitlokken van handelsconflicten is "puur economisch terrorisme", zegt een Chinese diplomaat donderdag over de escalerende handelsoorlog met de Verenigde Staten.

De Chinese onderminister van Buitenlandse Zaken zegt dat China geen voorstander is van harde maatregelen zoals SANCTIES, invoertarieven en protectionisme.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2019

Verenigde Staten importeren meer olie uit Rusland

De Verenigde Staten hebben deze maand veel meer olie uit Rusland geïmporteerd dan normaal. In de eerste helft van mei ging het om 5 miljoen vaten ruwe olie, drie keer zoveel als normaal. De belangrijkste reden daarvoor is het wegvallen van productie uit Venezuela. Door de Amerikaanse SANCTIES wijken raffinaderijen uit naar andere leveranciers die vergelijkbare olie kunnen leveren.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs