EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: zondag 18 maart 2018

Amerikaanse senators: Rusland mag geen S-400 systemen verkopen

Een groep Amerikaanse senatoren onder leiding van Bob Menendez wil nieuwe SANCTIES opleggen aan Rusland, indien zij hun S-400 luchtafweersystemen aan andere landen gaan leveren. Verschillende landen hebben de laatste tijd belangstelling getoond voor dit Russische systeem, dat in staat is gevechtsvliegtuigen en conventionele raketten uit de lucht te halen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 15 maart 2018

Made in Russia: succes van Poetin blijft te veel afhankelijk van olie

De Russische president Vladimir Poetin is er niet in geslaagd om zijn land minder afhankelijk te maken van fossiele brandstoffen. Om zijn reserves, die tegen het midden van de jaren veertig uitgeput dreigen te raken, te kunnen ontwikkelen, heeft het land nood aan bijkomende investeringen en innoverende technologieën. Op dat gebied kunnen westerse SANCTIES echter bijzonder veel pijn doen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 14 maart 2018

Nieuw Zeeland: "SANCTIES geen reden om niet te handelen met Rusland"

De Nieuw-Zeelandse minister van Buitenlandse Zaken Winston Peters heeft gezegd dat hij zijn land een manier moet vinden om de SANCTIES tegen Rusland te ontwijken, omdat het volgens hem helemaal niet bewezen is dat Rusland zich schuldig heeft gemaakt aan het neerhalen van de MH17 of aan de inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 28 februari 2018

VS dreigt Turkije met SANCTIES over S-400 deal

De retoriek tussen Turkije en de VS heeft de afgelopen dagen weer aan scherpte gewonnen. Er zijn een aantal ernstige meningsverschillen tussen beide landen over de manier waarop Turkije de Koerdische kwestie aanpakt, in het bijzonder ten aanzien van het al dan niet verhinderen van een onafhankelijke Koerdische staat. Maar dit is niet het enige punt waarover de beide landen het oneens zijn, de VS wil namelijk dat Turkije afziet van de aanschaf van het Russische S-400 luchtafweersysteem.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

Na de olie-crypto nu een goud-crypto

Venezuela gaat gebukt onder hyperinflatie en een ineenstorting van het sociaaleconomisch model. President Maduro klampt zich vast aan cryptomunten om het land terug in evenwicht te krijgen en de Amerikaanse SANCTIES te omzeilen. Eerst werd een cryptomunt gelanceerd gedekt door olie, mogelijk volgt een tweede crypto, nu gedekt door goud.

Met de lancering van de Petro zou Venezuela maar liefst $735 miljoen opgehaald hebben in de pre-sale. Oppositiepartijen noemen dit al een illegale staatsfinanciering. Toch is Maduro niet van plan om er mee op te houden. Zo kondigde hij in een televisietoespraak de lancering aan van de Petro Gold, nu gedekt door goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs