EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: donderdag 23 mei 2019

Van SANCTIES gesproken: ‘straks’ is de EU aan de beurt

Dat de spanningen in de wereld oplopen zal wel niemand ontgaan zijn. Economische spanningen met SANCTIES van de VS naar Rusland, China, Iran toe. Ze leiden tot geopolitieke onrust en wie weet komt het nog tot militaire acties, een ‘kleine’ of grotere oorlog. Duitsland waarschuwt de Verenigde Staten dat haar agressieve politiek tot “vergissingen” kan leiden. “Een campagne die de druk op Iran maximaliseert verhoogt het risico van een vergissing. De recente ontwikkelingen in de regio, zoals de sabotage van olietankers en pijpleidingen, laten zien dat het risico concreet en zichtbaar is. We moeten alles doen om een militaire escalatie te voorkomen.” President Trump ‘waarschuwt’ de EU op zijn beurt zij het om een andere reden. Jawel, ‘straks’ komen wij als EU ook in zijn vizier met weer andere SANCTIES.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2019

China dient formeel protest in tegen VS na SANCTIES Huawei

China gaat formeel in protest tegen de Verenigde Staten vanwege de aanpak van Huawei, de tweede grootste verkoper van smartphones ter wereld na Samsung, dat in de VS op een zwarte lijst is geplaatst. Dat heeft het Chinese ministerie van Handel vandaag gemeld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2019

'VS overweegt meer Chinese techbedrijven op zwarte lijst te zetten'

Na de SANCTIES voor het Chinese techbedrijf Huawei, zou de Amerikaanse regering soortgelijke maatregelen overwegen tegen het Chinese videosurveillancebedrijf Hikvision en een aantal andere Chinese techbedrijven.

Als Hikvision op een zwarte lijst zou worden gezet, zou het moeilijker worden voor het bedrijf om Amerikaanse technologie te kopen en moeten Amerikaanse bedrijven eerst goedkeuring van de overheid krijgen voordat zij onderdelen leveren aan het bedrijf, schrijft onder meer de New York Times.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2019

VS dreigt met SANCTIES tegen Nord Stream 2

De Verenigde Staten werken aan SANCTIES tegen bedrijven die aan de Nord Stream 2 bouwen. Dat zei de Amerikaanse minister van Energie Rick Perry tijdens een bezoek aan Oekraïne, waar hij de inauguratie van de nieuw gekozen president Volodymyr Zelenskiy bijwoonde. Wat de SANCTIES precies inhouden is nog niet bekend.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2019

VS komt 'binnenkort' met SANCTIES om Europees-Russische gasleiding

De Verenigde Staten komen 'in de niet al te verre toekomst' met SANCTIES op bedrijven die betrokken zijn bij het aanleggen van Nord Stream 2, een gasleiding van Rusland naar Duitsland. Dat kondigt de Amerikaanse energieminister Rick Perry dinsdag aan.

"De weerstand tegen Nord Stream 2 is nog zeer aanwezig in de Verenigde Staten", aldus Perry tijdens een bezoek aan Oekraïne.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs