EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: donderdag 28 december 2017

Europese Unie verlengt SANCTIES tegen Rusland met zes maanden

De Europese Unie (EU) verlengt de economische SANCTIES tegen Rusland met zes maanden. De regeringsleiders zijn daar eensgezind over.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 27 december 2017

Rusland wil kapitaal uit buitenland terughalen

De Russische president Poetin wil vermogende landgenoten aanmoedigen op een gedeelte van hun kapitaal terug te halen uit het buitenland, zo schrijft Bloomberg. Naar schatting heeft de Russische elite meer dan $1 biljoen aan bezittingen in andere landen, vermogen dat volgens president Poetin steeds kwetsbaarder wordt voor nieuwe Amerikaanse SANCTIES.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 27 december 2017

Dollar als financieel wapen?

De dollar is nog steeds de belangrijkste wereldhandelsmunt en dat geeft de Verenigde Staten veel macht. En die macht wordt de laatste jaren steeds vaker gebruikt als een wapen om andere landen onder druk te zetten. Met economische SANCTIES tegen landen als Iran, Rusland, Noord-Korea en Venezuela begint het besef door te dringen dat een grote afhankelijkheid van het dollarsysteem ook bepaalde risico’s met zich meebrengt.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zaterdag 16 december 2017

Britten kopen aardgas uit Rusland

Britse huishoudens worden deze winter verwarmd met aardgas uit Rusland, omdat de belangrijkste pijpleiding tussen het Verenigd Koninkrijk en het Europese vasteland vanwege onderhoudswerkzaamheden enige tijd buiten gebruik is. Een opvallende ontwikkeling, omdat het aardgas uit Rusland afkomstig is van een project dat onder de nieuwe Amerikaanse SANCTIES valt.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 4 december 2017

China investeert miljarden in economie Iran

China heeft de laatste jaren miljarden geïnvesteerd in de Iraanse economie, waarmee het land haar invloed in de regio probeert uit te breiden. Sinds het terugdraaien van de Westerse SANCTIES heeft het Chinese investeringsfonds CITIC Group voor omgerekend $10 miljard aan krediet verstrekt, terwijl de China Development Bank overweegt om nog eens omgerekend $15 miljard aan kredieten beschikbaar te stellen aan Iran.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs