EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: woensdag 9 mei 2018

'Saoedi-Arabië kan met extra productie gebrek aan Iraanse olie opvangen'

Saoedi-Arabië kan meer olie produceren en daarmee de gevolgen van SANCTIES tegen Iran opvangen. Het land gaat dat echter niet alleen doen.

De Amerikaanse president Donald Trump kondigde dinsdag aan dat zijn land de nucleaire deal met Iran opzegt en weer economische SANCTIES tegen het land instelt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 9 mei 2018

Explosie van de olieprijs lijkt een certitude

De Amerikaanse president Donald Trump heeft dinsdag aangekondigd dat de Verenigde Staten zich terugtrekken uit het akkoord dat Iran, vijf andere wereldmachten (China, Rusland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Duitsland)  en de EU in 2015 hebben gesloten. Bedoeling was daarbij om het Iraanse kernprogramma af te remmen. 

De president zei ook dat hij ‘het hoogste niveau van SANCTIES’ tegen de Islamitische Republiek opnieuw wil invoeren. Voor de oliemarkten gaat het om het belangrijkste evenement sinds het akkoord tussen de OPEC en Rusland in december 2016.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 7 mei 2018

Perikelen rond Iran stuwen olieprijs tot boven de 70 dollar

De dreiging van nieuwe economische SANCTIES tegen Iran stuwt de olieprijs. De prijs voor een vat Amerikaanse olie steeg daardoor voor het eerst sinds november 2014 boven de 70 dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 25 april 2018

Spanningen met Iran doen olieprijs pieken in 2018

De olieprijs is in het tweede kwartaal van 2018 tot het hoogste punt gestegen in drie en een half jaar tijd, door vrees voor SANCTIES tegen Iran. Initiator van de nieuwe spanningen is ‘the usual suspect’ – de Amerikaanse president Donald Trump. 12 Mei aanstaande zal de VS beslissen of het nieuwe restricties zal opleggen aan OPEC’s derde grootste producent van aardolie. De bestaande nucleaire deal met het land is namelijk een doorn in Trumps oog. Hij noemde het bestaande akkoord “krankzinnig” en “belachelijk”.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 23 april 2018

Aluminiumprijs zakt na versoepeling Amerikaanse SANCTIES

De Verenigde Staten hebben de SANCTIES tegen de Russische aluminiumproducent Rusal versoepeld. De prijzen voor aluminium, die fors de hoogte ingegaan waren, nemen een duik. 

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs