EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: dinsdag 25 september 2018

Iran en andere landen atoomakkoord maken afspraak over voortzetten handel

Iran heeft samen met Groot-Brittannië, Frankrijk, Rusland, China en Duitsland afspraken gemaakt over het voortzetten van de oliehandel als de Amerikaanse SANCTIES ingaan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2018

Rusland bereid Nord Stream 2 volledig te financieren

Rusland is bereid de bouw van de Nord Stream 2 pijpleiding volledig te financieren, indien Europese energiebedrijven als gevolg van Amerikaanse SANCTIES niet meer mogen deelnemen aan het project. Volgens de Suddeutsche Zeitung zou de Russische president Poetin deze toezegging al in augustus hebben gedaan toen hij een bezoek bracht aan de Duitse bondskanselier Merkel in slot Meseberg.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018

China slaat terug met eigen heffingen na importmaatregelen Trump

China stelt importheffingen in op Amerikaanse goederen ter waarde van 60 miljard dollar. Het land beantwoordt daarmee de heffingen die de Verenigde Staten eerder dinsdag afkondigden.

Nu de Chinezen terugslaan, dreigen beide landen af te glijden richting een volledige handelsoorlog. Al voor de Chinese aankondiging had de Amerikaanse president Trump gezegd dat hij een tegenstap zou beantwoorden met uitgebreidere SANCTIES.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

'Trump heeft de vrije hand'

Door het torenhoge consumentenvertrouwen zal Trump de SANCTIES tegen China voorlopig kunnen doorzetten, verwacht macro-econoom Kees de Kort. Op zes november zijn er verkiezingen in de Senaat en in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, tot die tijd heeft hij min of meer de vrije hand.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zondag 16 september 2018

EU werkt aan betaalsysteem voor handel met Iran

Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk hebben plannen om een nieuw betaalsysteem te lanceren, zodat Europese bedrijven financiële transacties kunnen verrichten met bedrijven in Iran. Volgens de Financial Times zijn de drie landen bezig een alternatief financieringsmechanisme te bouwen dat niet gehinderd wordt door Amerikaanse SANCTIES.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs