EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord sancties.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord SANCTIES

Geplaatst op: vrijdag 13 juli 2018

VS dreigt met SANCTIES als Rusland en China olie uit Iran blijven importeren

De Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin overweegt SANCTIES op te leggen aan China, Rusland en Europa, wanneer zij olie blijven importeren uit Iran. Dat zei de minister tijdens een hoorzitting voor de House Financial Services Committee, het comité van het Huis van Afgevaardigden dat toezicht houdt op de financiële sector van de Verenigde Staten.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zondag 1 juli 2018

Trump wil wereld afsluiten voor Iraanse olie; hoe groot is de kans dat hij slaagt?

De regering Trump kondigde deze week aan dat al wie na 4 november 2018 nog Iraanse olie aankoopt, aan economische SANCTIES zal worden onderworpen. Er zou voor geen enkel land een uitzondering worden gemaakt.

Op die datum zal het dag op dag 39 jaar geleden zijn dat boze Iraniƫrs de Amerikaanse ambassade in Teheran bestormden en er 60 mensen gijzelden. Die gijzeling zou 444 dagen duren. Of het om toeval gaat is niet duidelijk, maar zelfs dan is het detail te mooi om het te laten liggen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 14 juni 2018

Noord-Korea: Beijing en Seoul houden hun chequeboek klaar

China en Zuid-Korea bereiden zich voor aanzienlijke investeringen in Noord-Korea, die immers opnieuw mogelijk zouden worden indien er tussen de Verenigde Staten en Noord-Korea een duurzame vredesovereenkomst zou kunnen worden bereikt. Zowel China als Zuid-Korea zien in een politieke dooi een opportuniteit om een nieuwe buitenlandse markt te verkennen en te versterken.

In China hoopt het bedrijfsleven dat een akkoord tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong Un een historische handelskanaal opnieuw kan openen. China heeft zich de voorbije periode immers gehouden aan de internationale SANCTIES die tegen buurland Noord-Korea waren uitgesproken.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

Poetin over Amerikaanse SANCTIES

Europa heeft de economische SANCTIES uit de Verenigde Staten voor een belangrijk deel aan zichzelf te wijten. Dat zei de Russische president Poetin in zijn jaarlijkse vraag en antwoord sessie met het publiek. Hij refereerde aan zijn toespraak voor de Veiligheidsconferentie van München in 2007, waarin hij waarschuwde voor de negatieve effecten van een wereld die gedomineerd wordt door de wil van één supermacht.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Mexico beantwoordt importheffingen Trump met eigen handelsSANCTIES

Mexico stelt invoertarieven in voor staal en landbouwproducten uit de Verenigde Staten. Dat heeft het Mexicaanse ministerie voor Economie bekendgemaakt in antwoord op de importheffingen van de noorderbuur.

De heffingen liggen tussen de 15 en 25 procent. Naast metaal gelden ze onder meer ook voor varkensvlees, whisky, aardappels en enkele kaassoorten.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs