EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Bron: Express.live
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord schulden.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord SCHULDEN

Geplaatst op: maandag 22 oktober 2018

Nieuwe SCHULDENcrisis op de loer met Italiaanse problemen

De Italiaanse regering lijkt op weg te zijn naar een confrontatie met de Europese Commissie over hoeveel de overheid mag uitgeven. Ondertussen maken ook financiële markten zich zorgen om een aanvaring. Waarom maakt iedereen zich zo druk over de Italiaanse overheidsfinanciën?

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2018

Kredietbureau waarschuwt voor 'reusachtige' Chinese SCHULDENberg

Kredietbeoordelaar S&P waarschuwt voor een enorme SCHULDENberg van 40 biljoen yuan (5 biljoen euro)  die lokale overheden in China in de loop van jaren hebben opgebouwd en niet op hun balansen staat.

Mogelijk is er zelfs meer schuld afgesloten, schrijft analist Gloria Lu in een rapport van S&P. "De potentiele hoeveelheid schuld is een ijsberg met reusachtige kredietrisico's."

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2018

Moeten we ons zorgen maken om China’s SCHULDENniveau?

Standard & Poor’s Global Ratings heeft dinsdag een rapport vrijgegeven waarin vrij alarmerende cijfers staan omtrent het SCHULDENniveau van China. Zij beweren dat de cijfers die China publiceert de realiteit niet weerspiegelen en dat de SCHULDENberg veel groter is. Hun eigen analisten hebben de schuld-tot-BBP ratio herbekeken en merken dat er een groot verschil is.

Als het rapport van S&P Global Ratings klopt, betekent dit dat de Chinese overheid de cijfers vervalst. Hun schuld-tot-BBP ratio is in de werkelijkheid naar het schijnt veel rampzaliger dan men jaarlijks rapporteert. De schuld zou naar verluidt oplopen tot 5,78 biljoen Amerikaanse dollar!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2018

Amerikaanse economie balanceert op vier pilaren van schuld

De vier pilaren van schuld waarop de Amerikaanse economie balanceert zijn: algemene huishoudSCHULDEN, kredietkaarten, autoleningen en studentenleningen. Alle vier zijn ze fragiel, en volgens sommigen aan het afbrokkelen. Het niveau van elk van deze SCHULDEN is nog nooit hoger geweest dan nu. Alle zijn ze intern, binnen de nationale grenzen. Indien slechts één van deze pilaren het begeeft, stort het kaartenhuis in elkaar. Tezamen met de rest van de wereldeconomie. We bespreken de verschillende Amerikaanse SCHULDEN.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2018

Het hóeft niet mis te gaan

De financiële sector mag dan versterkt zijn de afgelopen tien jaar, de kwetsbaarheden blijven, zegt het IMF. Vooral de positie van de centrale banken, handelsconflicten en de stijgende SCHULDENposities baren zorgen, constateert Kees de Kort. 'De emerging markets worden onderkend als een heel groot pijnpunt: de problemen daar kunnen zomaar groter worden.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs