EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord schulden.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord SCHULDEN

Geplaatst op: woensdag 27 februari 2019

EU: Italiaanse SCHULDENcrisis dreigt andere EU-landen in gevaar te brengen

Italië heeft woensdag wederom een flinke tik op de vingers gekregen van de Europese Commissie. De hoge overheidsSCHULDEN en zwakke productiviteit van Italië dreigen ook andere EU-lidstaten in gevaar te brengen, aldus het dagelijks bestuur van de Europese Unie.

Daarvoor waarschuwt de Europese Commissie in haar jaarlijkse winteranalyse.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 februari 2019

Zo’n 18% Nederlandse huishoudens heeft SCHULDENproblemen

1,4 miljoen huishoudens in NL hebben SCHULDENproblemen, Op een totaal van 7,9 miljoen huishoudens is dat bijna 18 procent. Het gaat daarbij niet om degenen met SCHULDEN in het algemeen (want wie heeft die niet?) Maar om problematische SCHULDEN. Volgens het Nibud is de definitie daarvan: ‘Er is sprake van problematische SCHULDEN wanneer het bedrag dat in 36 maanden kan worden afgelost op de SCHULDEN, lager is dan de totale SCHULDENlanst.’ M.a.w.: technisch heb je een probleem wanneer je SCHULDEN niet in drie jaar kan aflossen. Dat lijkt ons reeds een flinke waarschuwing voor iedereen die van plan is om krediet aan te gaan. (Hypotheken laten we dan best terzijde want maar weinigen kunnen zich een woning aanschaffen zonder te lenen.) Maar wat doe je wanneer het reeds zover is?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 februari 2019

Voortekens van groeivertraging in de VS?

Op het eerste zicht lijkt er niks aan de hand met de Amerikaanse economie. De beursindexen gaan opnieuw in stijgende lijn, na een behoorlijke dip einde 2018. De rente blijft relatief laag. De SCHULDENberg (22 duizend miljard dollar and counting) kan eveneens verder blijven aangroeien… Maar wat zien we daar onder de oppervlakte? Het grootste bankroet ooit naar aantal winkels gemeten in de States. Laat de consument het plots afweten? En hoe zit het met de investeringen? Amazon schrapt onverwacht de plannen voor een nieuw hoofdkantoor in New York. Minor setbacks, kleine tegenvallertjes in een alom bruisende economie. Of is er meer aan de hand?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2019

VS laten geen eenduidige cijfers zien

Gaat het nou beter of gaat het minder in de VS? Macro-econoom Kees de Kort gaat voor de min hoewel de cijfers niet eenduidig zijn: de huizenbouwers zijn positiever, maar het aantal verkochte huizen is fors gedaald. Met name starters doen niet mee. Dat komt doordat Amerikanen veel SCHULDEN hebben en de huizenprijzen opgelopen zijn.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2019

Deze tsunami van 3,3 biljoen nadert de financiële markten

De komende jaren zullen er enorm veel uitstaande bedrijfsleningen aflopen in de Verenigde Staten. Volgens fondsbeheerder Will Nasgovits zal dat de nodige turmoil veroorzaken op de aandelenmarkten. Wel geeft hij aan dat het geen volgende financiële crisis zal veroorzaken.

Nasgovits is CEO van Heartland Advisors en beheert ongeveer 1,3 miljard dollar. Hij stelde over het enorme aantal aflopende SCHULDEN:

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs